Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullarin Tuzukleri

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merabalar,
Ben seyi merak ettim,hani hocalar bzn disiplinde disiplin diye gaz olurlar ya , saca basa laf ederler.bu okul kurallarinin yazili oldugu seyi ben nerden bulabilirm ( tuzuk denio dimi :P ) ?
Mesela atiyorum,adam sacin uzun kestir dedi , neye gore kime gore uun va mi bunun bi olcutu kanunda ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

sçıodunuz yani tüzüğe?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

bi öğrenci nasıl davranması gerekir bilmiyosan zaten bişi demeye gerek yok
öğrenci olarak görevlrein zaten belli başlı şeyler
okul kıyafeti . saç . ayakkabı . küpe vs vs uzar gider
bunları zaten bilmen lazım napıcan tüzüğü müzüğü[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçı başı bırakta öğleden sonra okula gelmemeyi kaçmak diye adlandırıyorlar bizi çağırdı müdür yardımcısı bu şimdi tüzükte olan bir kuralmı yoksa caydırma amacıylamı bizi çağırdı acaba?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

tüzük nasıldır bilmiyorum ama, bence ona çok fazla güvenmeyin. papaz olmayın idareyle, geç kağıdı, izin kağıdı istersin vermez, saçma bi açığını yakalayıp canınızı sıkar falan..

uğraşmayı göze almıyorsan hiç bulaşma bence :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 20 Şubat 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
bi öğrenci nasıl davranması gerekir bilmiyosan zaten bişi demeye gerek yok
öğrenci olarak görevlrein zaten belli başlı şeyler
okul kıyafeti . saç . ayakkabı . küpe vs vs uzar gider
bunları zaten bilmen lazım napıcan tüzüğü müzüğü

benim lise ogrencisi olarak tek yapmam gereken derslerime calismak ve gelecegimi en iyi sekilde yakalamaktir.. Sac ayakkbi kupe v,s gibi seylere kural koymak orumcek kafalilara goredir... Tuzugu bilmem gerekiyo cunku su an onu degistiremiosam en azindan tam olarak ogrenmeli ve ona gore davranmaliyim ve kendimi savunmaliyim..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 20 Şubat 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
tüzük nasıldır bilmiyorum ama, bence ona çok fazla güvenmeyin. papaz olmayın idareyle, geç kağıdı, izin kağıdı istersin vermez, saçma bi açığını yakalayıp canınızı sıkar falan..

uğraşmayı göze almıyorsan hiç bulaşma bence :-P

okul yonetimine , egitimi disiplin sananlara, egolarini tatmin etmek icin kafalarina gore davrananlara kafam girsin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

tüzük vardır kuralları pek sıkı değildir.
ancak joleli saçına hoca kızar sen de tüzük var lan hocam dersin
o gün tamam geçersin
ama ertesi gün okulda çekirdek yemekten disipline gidersin
bizzat yaşanmıştır.
zaten benim okul müdüründen birebir dayak yemiş arkadaşlarım da var inanmazsanız onları da getireyim topice

[Bu mesaj laverda tarafından 20 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Underpants, 20 Şubat 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
Benim okulda sene başında önüne atıyorlar böyle 25 sayfa kitapcık. Tuvalet kağıdı vb. şekillerde kullanılıyor sonra. Değerini bilememişiz desene.

o tüzük müydü ya? hahahaha.
asıl bi genel tüzük vardı böle ailenin imzalaması gerekiyodu meb den gelen. okulu utandıracak davranışlar sergilemeyeceğim, alkol sigara vb. kötü alışkanlıklardan uzak duracağım fln diodu veli de çocuğumu zaptetçem diye imzalıodu bn imzalatamamıştım bitürlü.
nette aradım bulamadım şimdi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]Kithnos, 20 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki:

okul yonetimine , egitimi disiplin sananlara, egolarini tatmin etmek icin kafalarina gore davrananlara kafam girsin

eğitim eğitimci olmayan insanların eline kalınca böyle oluyo işte..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfChuck, 20 Şubat 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Hadi onu da yapmadılar hoca gıcık olur kanaat notundan olursun d:

kanaat notuna da kafam girsin. daha notum hic yukselmedi ama 72-73 notum varken yazililardan 3 aldigim cok oldu karnede.. zaten hocalar alman , onlarin disiplinle isi olmaz. digerleri ile papaz olsakda pek umrumda diil ztn sevmioz birbirimizi..Gerci bi cok okula gore sansli sayilirz. kupe takan yine takiyo sadece arada cikar veya ver uleeyn denilio.kravat takmak yok flm fln ama sac uzayinca laf ediolar[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...