Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux makineye spheresvr. kurmak ! acil bkz

Kajmer

Öne çıkan mesajlar

sun yazılarını tamamen küçük veya tamamen bold yapman yada herhangi bir tagı herhangi bir şeyi belirtmek amacı dışında kullanmak yasaktır.
bakıyorumda bütün mesajlarında bu hataya düşüyorsun o yüzden bu sebepten dolayı yörüngelerde gezmeni istemeyiz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Sosyal ağlarda paylaş

Zorluk derecesi sormuyoruz arkadaslar sadece yardim istiyoruz exe uzantili dosyalar linux serverda calisir mi? linux makine icin sphere'nin linux uzantili ve uo doslayalarinin linux uzantli olmasi gerekiyorsa nerede bulabiliriz Bize site veya yardim edebileceginiZ işŞe yarar bir bilgi verin TEsekkurler

Kajmer!
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi ara evde fedora code 1 ( linux redhat ın en son sürüm ) kullanıyodum exe leri çalıştırmak için bi program diyi update diyim onun gib bişey kurdum.sanırım ismi ware gibi bişeydi.uo yu kurup sphere 55i.exe yi açtım direk çalıştı winamp felan kurdum :D uo yuda kurudum linux ta oynadım.
o indirdiğim şeyin ismini hatırlıyamıyorum.ama paticik donanım yazılım kısmında linux diye aratırsan bişiler bulabilirsin.linux ta exe çalıştırma gibi aratırsan bi sonuca ulşa bilirsin.
ama belirteyim;sphere server 55i sürekli göçüyodu save alma şansı bile vermeden kapanıyodu.tekrar açmak için başka yardımcı programlar kullanıyodum ama sonuçta save alamadan kapnırsa işime yaramaz diye düşünüp win e geri döndüm (win dedimde aklıma geldi sanırım wine gibi bişeydi ismi :) )[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pcplus.co.uk/tutorials/default.asp?pagetypeid=2&articleid=5672&subsectionid=377[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma linuxta sphere olmaz :)
ama illa ben kurcam diyosan
sphereserver.net'e gir orda 55r'nin linux versionunu bulmaya çalış. var mı yok mu bilmiyorum. yoksa başka bi yerden bul işte. sen kendi pc'n de (windowsta) ayarladığın sphere'ı linux makinaya upload et direk. sonra indirdiğin linux version sphere'ın çalışacak dosyasını (ismi SphereSvr) da makinaya at. öyle işte. bi olay yok yani ekstra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...