Kajmer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 mrb.. Linux makineye Spheresvr kuracaz , nasil yaapcaz yardımcı olur musunuz ? -sSpheresvr. Dosyasında normal Pc de account Log item scpv.s klasörler yok ama linux a kuruunca Sphereyi onlar direk geliyor. Bu konuda da yardımcı olursanız makBula geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hiç bulaşma 55i linux fln böö aman diyorum amann[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bencede zor dostum zor o kadar kolay deil serverı sphere55i ile kurmak salla[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Şubat 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sun yazılarını tamamen küçük veya tamamen bold yapman yada herhangi bir tagı herhangi bir şeyi belirtmek amacı dışında kullanmak yasaktır. bakıyorumda bütün mesajlarında bu hataya düşüyorsun o yüzden bu sebepten dolayı yörüngelerde gezmeni istemeyiz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kajmer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Zorluk derecesi sormuyoruz arkadaslar sadece yardim istiyoruz exe uzantili dosyalar linux serverda calisir mi? linux makine icin sphere'nin linux uzantili ve uo doslayalarinin linux uzantli olmasi gerekiyorsa nerede bulabiliriz Bize site veya yardim edebileceginiZ işŞe yarar bir bilgi verin TEsekkurler Kajmer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bende bi ara evde fedora code 1 ( linux redhat ın en son sürüm ) kullanıyodum exe leri çalıştırmak için bi program diyi update diyim onun gib bişey kurdum.sanırım ismi ware gibi bişeydi.uo yu kurup sphere 55i.exe yi açtım direk çalıştı winamp felan kurdum :D uo yuda kurudum linux ta oynadım. o indirdiğim şeyin ismini hatırlıyamıyorum.ama paticik donanım yazılım kısmında linux diye aratırsan bişiler bulabilirsin.linux ta exe çalıştırma gibi aratırsan bi sonuca ulşa bilirsin. ama belirteyim;sphere server 55i sürekli göçüyodu save alma şansı bile vermeden kapanıyodu.tekrar açmak için başka yardımcı programlar kullanıyodum ama sonuçta save alamadan kapnırsa işime yaramaz diye düşünüp win e geri döndüm (win dedimde aklıma geldi sanırım wine gibi bişeydi ismi :) )[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 http://www.pcplus.co.uk/tutorials/default.asp?pagetypeid=2&articleid=5672&subsectionid=377[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kusura bakma linuxta sphere olmaz :) ama illa ben kurcam diyosan sphereserver.net'e gir orda 55r'nin linux versionunu bulmaya çalış. var mı yok mu bilmiyorum. yoksa başka bi yerden bul işte. sen kendi pc'n de (windowsta) ayarladığın sphere'ı linux makinaya upload et direk. sonra indirdiğin linux version sphere'ın çalışacak dosyasını (ismi SphereSvr) da makinaya at. öyle işte. bi olay yok yani ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 olur ama olmaz yalan soyleme bak anlatmak istedigi sey su durduk yere sunucun dusebilir save le gelmeden sunucu kapanabilir vs.vs[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Revision serisinde linux versionlarıda stable hale geldi diye bir duyum almıştım. Ama emin değilim.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar