Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mesela bak ben de fantazi/teknoloji karışımından (arcanum) hiç haz etmem. bak yeni bu gece gim sordu ne oynatacaksın efe diye, bilmiyorum nasıl birşey yapsak acaba biraz lance büksem mi falan "konuştuk". ama kağıt üzerinde haksızım o yüzden bu sözler boş tabii.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 efenim tamam. dmeiştim aklımı toplayınca sizlerle buluşacağım, evet bu an; o an. Genel çerceve olarak oyunumuz fantastik öğeler içerecek, isimsel karakteristik olarak da ejdarha mızrağı temelli olacak. Önce önceden belirtiğim üzere efenin ejder mızrağı olacağından kitaplardan alışık olmadığınız yaratıklar/mekanler/kişiler oalbilir oalcaktır. Ejdarha Mızrağı kronolojisinde bakarsak zaman, Mırak kahramanları (heroes of the lance) sonrası işler kızışmadan da öncesi. Karakterlerinisi tasarlarken istediğiniz kadar serbestsiniz, bu konuda sizin olgunluğunuza güveniyorum. Beklediğim tabii ki karakterinizin kim olduğunu bilmeniz ve benim de bilmem. Karakterler belli iç-çekişmelere sahip olursalar ana macerada odak noktası olacaklar. Kendi eğlenceniz için, "iyi" - "kötü" gibi yalancı karakterlerden çok gerçek karakterler bekliyorum. (tatlı meraklı iyi bir kender ama ... küçük karıncaları öldürmeyi çok seviyor) Şimdi ilk başvurularda tamamıyla serbestsiniz (sadece lance dünyası ile kısıtlamayın kendinizi bir uyumsuzlukta ben söyleceğim zaten. Diğer bir nokta her ne kadar sistemsiz oynuyor olsak dahi bazı kavramları somutlama ihtiyacı içinde olmamız mesela "güçlü" bir savaşçı. ne kadar güçlü ? Bu yüzden AD&D sistemine göre 6'lık rakamlardan oluşan bir (güç-çeviklik...) değerlerini dağıtmanızı bekliyorum. Yine Burdada kısıtlamaya gitmiyorum, ama bir çerçeve çizmem yaralı olabilir: en fazla 1 tane 17'niz olabilir ya da 2x16 gibi. Dengeli dağaıtmaya çalışın. üzerinde her türlü oynama hakkım saklıdır. Sizler bana geçmişleri anlatınc aben de senaryoya başlayacagım, bence en uygun gün bu işler için salı günü gibi. (1 şubat) Çoğumuzun vampirik yaşantısı göz önüne alınırsa öğlen saatlerinde muhtemelen anadolu yakasında buluşacağız. bana geçmişlerinizi [email protected] a atabilirsiniz. (gerçi daha ne kadar stabil kalır bu elektronik posta bilemiyorum ama. ) icq: 57 97 40 84 msn: [email protected] geçmişlerinizi en en en geç pzar akşamına kadar bekliyorum. yukarıda yazdıklarım her zaman tartışmaya açıktır her öneri açığım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bir şey eklemeği unutmuşum. karakterleriniz aarsında bir güç dengesi oyunun "eğlence" sinin yararına olacaktır. 3. seviye gibi düşünmeniz kafi, bu arada büyücülerle özel olarak konuşacağım çünkü belli bir "büyü" sistemimiz yok. (magic missile attım yok yani) Neyse konuşacağım onlarla. İlla 3. seviye olmak zorunda değil, o da tartışabilir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 son birşey daha siz en iyisi geçmişlerinizi [email protected] a atın[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Berk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 o mail adresim eno iflas edip geztoz kapanana kadar stabil
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 peki, saol. O neyse de, Gimli'den başka kimse bana bir karakter ulaştırmadı. bakınız muhterem arkadaşlarım pazar 00:00 son zamandır, takdir edersiniz ki benim de senaryoyu oturtabilmem, sizi karakterlerinize bağlı. Yoksa patsos-bira-trip tadında bir gün olur : ). , Bir de önceden söz ettiğim şu iç-çekişme mevuzusu önemlidir, lütfen es geçmeleyim.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben yeni gördüm konuya yazdıklarını sen yollayınca, belirtilen zamandan önce ulaştıracağım karakterimi.[signature][hline]kaçın! burizası var!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evet saat 01:09 olmus deadline gecmis. Simdi sirasiyla tüm oyunculara sorumluluk duygulari ile uyumlu sifatlar verecegim. Gimli: karakterini ben ana kriterleri belirledigim anda yaratmis olmus, tarafımca kalite/sorumluluk orani yüksek secilmiştir. Bonep: Aramızdan ayrıldıgı (gruptan yani) tarafimca bu değerlendirmede egale edilmiştir. : ) Arcane: Hazırlamasa dahi, heves etmiş oluşundan dolayı "%25 gay" ilan edilmiştir. Volfied: Hiç olmazsa setting hakkında tartışmış ama ona rağmen somut bir örnek oluşturamadığından "%50 gay" olarak açıklanmıştır. Napoleon: Saf kan gay'dir : ) Levent: SAf kan gay2'dir Mert Yaman: Normalde de "gay" olduğundan gay x gay = gay karedir. umarım kimseyi atlamadım. Netice, karakterlerinizi YARATIN; ehem lütfen.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gölgecim postunu yeni gördüm daha bakamadım hiç bu topiğe haftasonu bir takım problemlerimden dolayı karakterimi en kısa sürede iletirim sana ama şöyle bir şey var ben ahftaiçi gelemem, çalışıyorum onun yerine haftasonları stabil bi saate oturtsajk bu olayı ve her hafta o saatlerde buluşsak? haftaiçi öğlenleri gelmem imaknsız, işten 6 da çıkıyorum, 7 de anca anadolu yakasında olabiliyorum ööle düşün[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla yer olursa bir dl manyağı olarak varım fakat dl oynamadım hiç masaüstü..acemi olacak biraz ama dl bilgim sağlamdır..neyse yer olursa hber verin[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Dm nerdesin dm yarin oyun var mi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Golge neredesin, var mı yarın oyun şefim?[signature][hline]Gimli, 06 Feb 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Okumadım tüm sayfaları da :), dlde oynamak isteyen, bu oyunda yer bulamayan ve ist. bahçelievler'e gelebilecek olan varsa bakınız aynı bölümde bahçelievlerde oyun diye bi başlık var. İlgilenenlere artık ne diim daa...
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sattin oyunu gölgee[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ses ver Golge, üşüyor musun, o nedenle mi çıkmadın söyle![signature][hline]Gimli, 06 Feb 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kendi sağlığı için umarım öyledir, yoksa Gim ve ben Golge için daha radikal ve kökten çözümler düşünmeye başlayabiliriz.[signature][hline]Gimli, 06 Feb 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Solkirans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne gibi?? Öldürcekmişiniz gibi sölemişin de merak ettim :D[signature][hline]www.60yil.k12.tr mail servisi olan tek devlet lisesi.... ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 golgeyi kenderler falan kacirmadi olsaydi benim haberim olurdu[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eee ööö gay kübüm : P karakterlerim nerede ? karaktersiz oyun olur mu ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sen bana yer ve mekanı söyle, ben sana karakterimi söyleyeyim; nasıl ama?[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi bi gün buluşucaz karakterleri konuşucaz sen hikayeyi karaktyerlere göre başlatma, ilk gün bi zatrne karakterlerin tanışması belesi yapılır ben oyun boyunca journal tutmayı düşünüyorum o yüzden bööle bi başlangıç yaparsak hoş olur cuma gecesi bi yerde toplanabilir miyiz? var mı evini açıcak bi insan anadolu yakası kadıköy / erenköy civarlarında gelebilir mi herkes? uzanıp dokunabilirler mi gözyaşıma?[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoca biz buluştuk sen gelmedin valla.sonra buluşalım diosun şaka lan ehe mekan sorun değil ev mev bulunamazsa var uygun mekan. şaka maka yalan oluo bu oyun ben size diyim DM dediğin oyuncuyu harasslar, adam sözlüğe yazmış bişiyler ruhum duymadı valla ehe.hoca dm dediğin hafif bi otoriter hatta padişah olmalı ehe.sen bizim kulağımızı çekmeden olmicak bu iş bence ehu.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzeller burda karakterlerinizi hangi temele dayandıracağınızı uzunca güzelce yazdım onlardan yola çıkarark ana senaryoyu hazırlayacağım Ben karaktere göre senaryo hazırlarım, çünkü tasarım yaparken içeride 2 dragon bir tiefling var demezsin. Sağlıklı olmaz, içeriye giriyorlar dragon sunu diyor o zaman bu oluyor. Yani mekan zamanı tanımlanırken bir gelişim süreç vardır. Ben DM olduğuma göre sizin tepkilerinizi bilmeden (karakterlerinizi bilmeden) bu süreci hazırlayamam. Ancak kopuk kareler olur. Öyle de senaryo olmaz. şimdi senaryo olmadan buluşmanın anlamı yok. Yoksa tirp/patsos/bira oluyor. Napoleon mekan var arkeyn in dedediği gibi. Karakter yok. tek gimlinin hazır birazda volfinin.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 efecim önerim şudur başta dandik bi senaryoyla başlayalım ilkinde hikaye olmasın direk grand işi yapmayalım bi karakterler birbirlerine alışsınlar herkesing ruptaki yeri belli olsun bunu ilk buluşmada herkes kafasınad karakterinin prototipiyle gelir yapar kuralalr dahil içerisinde klasikbi bar kavgasıyla ya da köy raidiyle başlarız sonra sen karakterleri tanırsın bir dahaki buluşmada asıl hikayeye başlarız bööle yapalım yoksa çok zor senin dediğin[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Öne çıkan mesajlar