BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya arkadaşlar şu isviçreye gitmeden önce şöyle son bi zevkli oyun oynamak istiyorum. İyi bir oyun istiyorum :( . Ama çok uzaktayım eğer bizim bu tarafa gelip kalmayı göze alıcak birisi varsa yer sorunu olmaz sabaha kadar oynarız oyunumuzu :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 =).İsveçtete oynarsın mrk etme.Ne kadar zmn kalcan?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 3 ay :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected]
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 benide götürürmüsün, kız arkadasım orda :utaniem:[signature][hline]imza
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: vimpir, 15 Şubat 2005 11:58 tarihinde demiş ki: benide götürürmüsün,banada kız ayarlarsın :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İsviçreliler güzel oluyomuş diye duymuştum..:) ne zaman gidiyom demiştin =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Öne çıkan mesajlar