Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hemen bu siteye gireceksin o zaman : bas bana her questin detaylı açıklaması, ödülleri, kimden alınır, kime götürülür tüm sorularınızın cevabı bu sitede, kolaygelsin ;) Gaspard[signature][hline]From The Dephts I've Come
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Gayet güzel =)[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Qui Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 thottbot'tan daha iyi açıkçası.. harika :) edit: thottbot'un arama motoru üzerine yok tabi ama quest üzerine detaylı bilgi için rakipsiz olmuş :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 20 Şubat 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 güzel ama goblinworkshop.com daki gibi resimli anlatsa daha da güzel olurmuş
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 süper yapılmış ama map şart diye düşünüyorum çünkü bazen map i görünce gerisine gerek kalmıyor zaman kazanıyorsun..
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 o biraz oyundan zevk alma out - yes para yes item yes XP in e giriyor ama zevk meselesi tabi.[signature][hline]Shaem The Ambusher if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down!
theCio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Saol güzel bi site yardımı oluo böyle sitelerin bulamadığın zaman en son çare olarak bunlara başvurmak en iyisi :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 goblin workshop daha iyiymiş vallaha resimler çok yardımcı oluyo, quest yapma hızım %70 falan arttı diyebilirim :-)[signature][hline]Gaspard
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Goblinde class questleri yok ama thottbot'da herşey var. O yüzden oyun thottbot'tan yana :)[signature][hline]wow.forumu.com
Öne çıkan mesajlar