MASTER Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ulen eski dediğinize göre 7-8 yada 6 sene öncesine gitse benim gibi bir cizgifilm manyağının kesin izlemiş olması lazım. ama bende hatırlayamadım...
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 olay karıstı cidden biraz benim izledigim bu kadar uzay teması icermiyodu robotta böle degildi ehe ufaktık biraz izledigimde en az 4 yıl olmustur ki bu 98 yapımı yani bu degil ama ulises diince siz bende gaza geldim bulduk diye sevindik :-p [ Bu mesaj Melroth tarafından on 2001-06-15 10:07 tarihinde editlenmiştir. ]
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 off ama bu sıradan bi cizgifilm degildi savas sahneleri falan cizgifilmde ölmemesi gereken karakterler aniden ölüyodu ee nolcak simdi diip kalıyodun ortada pskolojimi bile etkiledi abartısız yani hatta yanlıs hatırlamıyosam basında 18 yasından kucukler izlemesin gibi bise vardı daha ii hatırlamaya basladım simdi
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ulyses in mpeg ini indirdim igrenc bise alakası yok
Craven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 said: 2001-06-15 09:14 tarihinde, jeykil yazmış: eğer yanlış hatırlamıyorsam adı Ulyses (yanlış yazmış olabilirim) idi. burda bir grup gezgin uzayda dolanırken tanrılar ile aralarında bir sorun çıkıyor ve lanetleniyorlardı. lanetleri ise tanrıların evreninde çıkışı bulana kadar hapsolmaktı. ama şöyle bir sorunları vardı gemide kaptan ve oğlu ile bir robotu dışında herkes derin bir uykuya dalmıştı. dediğiniz anlı lekeli kadını ise başıboş gezen başka bir uzay gemisinden kız kardeşi ile beraber kurtarıyorlardı. harika bir çizgilimdi. eet bende ööle bişeyler hatırlıyorum çok güzel bi çizgifilmdi ama anlattınız kadarıyla thunder cats de olabilir o da mükemmeldi bi kadın bi erkek 2de velet wardı hatta onlara veletler denirdi off ne mükemmeldi o çizgifilm müziide mükemmeldi soora gruba başka elemanlar katılıyodu biri çekiçli bi tane yaşlı kör adam falam oofff çok güzeldi abi beah
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 madem burada çizgifilm konusu acıldı devame delim. bahsettiğiniz çizgi filmi hayal meyal hatırlıorum..ama benim pek ilgimi çekmemişti.İşin aslı ben ROBOTECH çizgi filmini arıorum.Bu yaz güya yeni 3. jenerasyonuda içeren bölümleri ile birlikte 3 dvd lik bir serisi yayınlanacaktı.Robotech'i hatırlayanlar varsa...benim ricam kanal e ye birer mail atalım ve robotech için kampanya başltalaım.mesela cmt sabahları versinler..ne dersiniz? yada elinde robotech le ilgili bi şeyler olan kişiler varsa elindekileri paylaşırlarmı bizle?
Osmosis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Sanırım bahsettiginiz cidden thundercats ben hatırlamıyorum pek ama ircok arkadasım onun muzigine hasta ve hergun dinleyenler bile var, sanırım thundercats olmalı
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ohaaaaaaaaaaaaa supersiniz siz!!! ben de yillardir ariyorum bunun sountrackini heyooooooooo :)))))) up up !
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 oeh hayir bu site ve bu mp3 o diil :( hayir benim dedigim fransizcaydi ispanyol filan diil
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 hehehe bi an heycanlandim bi suru msg attim ama thunder cats de diil cok eminim olmadigina ve fransiz olduguna da bi o kadar eminim sarkisi fransizcaydi cunku arcadia die bisi gecio muydu icinde belki bi yer ya da bisiyin adi arcadia varmis gibi gelio onla alakali neyse artik [addsig] [ Bu mesaj Athenax tarafından on 2001-06-15 13:04 tarihinde editlenmiştir. ]
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 yaw yok. thundercatsi de biliriz ama bu kesin thundercats deil, hem çok daha güzel bile sayılır. hiiiç alakası yok. hem thundercats kayıp dünyalar'dan en az iki üç sene sonra çıktı. kayıp dünyaları ilkokulda seyrederdim, thundercatsi ortaokulda.
RaXert_MercyStaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Şimdi Zed'in bahsettiği fransız yapımı olan ve şarkısını yazdığı kadarı ile benzetebildiğim çizgifilm'in intro'su var bende. Bu çizgifilm kesinlikle Ulyses değil. Onun olayı tamamen bambaşka. Bu çizgifilmin konusu şöyle; Dünya yaklaşık 30. yüzyılda falan büyük bir nükleer savaşa kurban gidiyor ve bildiğimiz medeniyet yok oluyor. Bunun üzerine hayatta kalmış olan insanlar böyle "aztec-inca" kültürü ile karışık yeni bir düzen kuruyorlar. Bu düzenin başında bembeyaz giysili japona benzeyen kara derili kafasında yuvarlakımsı bir şey olan bir kız bulunuyor. Çigifilmin Türkiyede yayınlandığındaki ismi "Spartacus". Gerçek Fransızca ismi ise "les mondes engloutis". İntronun girişinde o beyaz giysili kız'ı gösteriyor. Sonra kahraman olan Spartacus ve yanında iki çocuk yürüyor falan. O zıplayan top gibi yaratıklar gözüküyor falan. Aztec medeniyeti gibi yapılar falan gösteriyor. Sanırım bu bahsedilen çizgifilimdir.
RaXert_MercyStaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Athenax'ın bir önceki mesajına şimdi dikkat ettim. Evet bu çizgifilimin giriş kısmındaki şarkıda "arcadia" denilen bir yerden bahsediyor bu arada.
_Fallen_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Robotech :-) elimde baya bi sayıda robotech arsivi var sanırım 30-40 bolum ayrıca cizgi film sevenlere Battle Angel ı şiddetle tavsiye ederim... TAbi bide unutmadan Memories de superdir :-) onuda bulursanız alın derim
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 süpersin Raxert! bu ismi arattım ve bi kaç bişey buldum, şimdi mp3 ünü indiriyorum, umarım odur. bu arada bi ara senden mutlaka o introyu almalıyım! ehe çok mutlu oldum
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 İŞTE BULDUM!!!!!!!! ya ağlıycam sevinçten yaaa süper yaaa. bi şarkı bu kadar güzel olabilir. çooook saol Raxert! bu şarkıyı dinlemelisiniz mutlaka. aha link: aha benim çocukluğum bu şarkı eşliğinde geçti
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Evet arkadaşlar bulmanıza sevindim.İsterseniz TRT den arşive bakmalarını söleyebilirim.Abim calışıyo orada.
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ya buldum işte ya. hayatımda şimdiye kadar nadiren bu kadar mutlu oldum ben ya. ve resimlerine falan bakınca anladımki ben bunu resmen unutmuşum, karakterleri falan iyice kafadan atmışım. yok mavi giysi falan. ehe. ve bişey daha anladımki, bu çizgi filmin çizgi roman hali yıllar önce doğan kardeş dergisinde yayınlanmıştı. ah salak kafam. atmıycaktım o dergileri...
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ahahahhaha yasasinnnnnn zed inan senin kadar mutlu oldum heyoooo burda da bi suru sey var mpeg ler falan bi bak istersen :-)
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bakmazmıyım? hemen girdim önce fransızca sitelerden downloadların hepsini aldım listeye, sonra ingilizce sitelerden karakterleri falan okudum. daha yığınla şey var okuncak. pek bi sevindim yaw. mp3leri indiriyorum sırayla. ama ben doymadım bunlarla, kesin bulacam bütün bölümlerini. toplam 52 bölüm varmış. hadi bakalım nası bulcaksam. yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum!
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bakin iste bu: eehehe cizgiler falan kotuymus ya ama hala cok seviorum :-) Arkana: Spartakus: Veletler: (Bob ve Rebecca) Bic ve Bac: ve korsanlar ehu: lol cok sekerler bic ve bac a hastayim zaten(http://www.stud.ntnu.no/~borgenor/arkadia.html [addsig][ Bu mesaj Athenax tarafından on 2001-06-15 16:06 tarihinde editlenmiştir. ]
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 e ama olsun o kadar. 84 yapımı mıymış neymiş. süper yaa. bide şimdiki pokemonlara falan bakıyorum, dandik bi kurgu üstüne salak bi dünya yapmışlar falan, oof of o zamanlar çizgi filmler roman gibiymiş resmen. breh breh nerde o eski çizgi filmler mirim...
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bu da super sarkinin sozleri: (yani tabi eski ve wooaaaaa yarmis diil belki ama hala acaip guzel gelio hala bana) (speech) Depuis la Grand Cataclysme, les Arkadiens vivaient blottis au centre de la Terre. Ils avaient tout oublié de leur passé, ainsi l'avaient voulu leurs ancêtres. Jusqu'au jour où leur soleil, le Shagma, tomba malade. Alors les enfants d'Arkadia osèrent entrer dans le musée interdit. Ils y retrouvèrent quelques traces du passé mais aucun plan du Shagma. Alors les enfants créèrent puis envoyèrent vers la surface de la terre leur messagère : Arkana. Toi, enfant de la Terre écoute-moi Toi qui as le secret du Shagma Dans toutes les strates et les mondes engloutis Suis Spartakus, Bob, Rebecca O vous, enfants de lumière suivez-moi Vous qui connaissez notre passé Vers Arkadia, vers les Mondes Engloutis Pour nous sauver la vie ... Refrain : Suis les Mondes Engloutis Jusqu'au creux de la Terre Enfant pars et vole avec nous Au fond des univers Enfant suis les Mondes Engloutis Jusqu'au creux de la Terre Sors de la nuit de la mer et du temps Revis les légendes que porte le vent Va vaincre le mystère, la faim, le froid Suis Spartakus, Bob, Arkana O toi, enfant du ciel marche sans effroi Dis-nous que demain il revivra Sors le Shagma le soleil de l'oubli Des mondes engloutis Refrain *** Break musical *** Suis les Mondes Engloutis Jusqu'au creux de la Terre Enfant pars et vole avec nous Au fond des univers ...
athea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bu da korsanlarin sarkisinin sozleri: LA DANSE DES PIRATES (MONDES ENGLOUTIS) Pour vot' perdition Habitants des strates Pour vot' punition Je suis Mattymate Je suis Maxagaze C'est moi qui ramasse Je vibro-aspire Tout ce qui passe Pour votre terreur Je suis Seskapile Pour notre bonheur Vous vous tombez pile J'ai une obsession La domination Je n'ai qu'une passion La possession Refrain 1 : Si nous sommes de sacrés pirates Nous ne sommes pas de ceux qui ratent Une épave, un ressort, un mégot Wow wow, wow wow Si nous sommes de sacrés pirates Sur vos crânes on fait CRIC, on fait CRAC A oui la belle vie que voilà ! Ahaah ahaah,ahaah ahaah Je suis Mattymatte Sur le Lac Magique Je cherche la Super Géo-Physique C'est moi Seskapile Le pirate très classe Je suis toujours prêt A vous faire une crasse Hello my babies Je suis Massmedia Radio FIPirate Poupidou c'est moi Je garde mon micro Même pour faire dodo Et sur une radeau J'ferai d'la radio Refrain 2 : Si nous sommes de sacrés pirates Nous ne sommes pas de ceux qui ratent Un vieux frappe ou un vieux godillot Wow wow, wow wow Si nous sommes de sacrés pirates On aime quand ça CRIC, quand ça CRAC Dans les crânes qui passent par là Ahaah ahaah, ahaah ahaah Faites bien attention Habitants des strates Toujours nous mattons Toujours on convoite Ce qu'on voit flotter Et on vous prend tout Tout tout tout tout tout Poupidou didou Nous les éboueurs Les terreurs du Lac Nous les naufrageurs Les dragueurs de flaques On est Max' et Mat' Sesk' et Massmedia Et c'est pourquoi Shaboudida Refrain 3 : Si nous sommes de sacrés pirates Nous ne sommes pas de ceux qui ratent Un grand coup sur ton gros ciboulot Wow wow, wow wow Un grand coup sur un copain pirate Pour lui chouraver son bric-à-brac Ah oui la belle vie que voilà ! Ahaah ahaah,ahaah ahaah Un grand coup sur le coffre d'un pirate Pour lui chouraver son bric-à-brac Et viva la vie sans foi ni loi Ahaah ahaah,ahaah ahaah Ah !!
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 athenax, ya ben herşeyi buldum ama bitek theme'in ingilizce sözlü olan mp3'ünü bulamadım. sen bulduysan bi url'sini versene yaw.
Öne çıkan mesajlar