Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ya çoook eskiden trt'de "Kayıp Dünyalar" diye bi çizgi film vardı, ve hayatım boyunca seyrettiğim en süper çizgi filmdi. simpsons, southpark, tom&jerry falan halt etmiş. süper bi de müziği vardı. yo hatta iki ayrı müziği vardı, biri iyilerin, biri kötülerin. sanırsam uzay gemilerinin, psişik güçlerin olduğu fanastik bi dünyada 4 ya da 5 kişilik kahraman grubumuz bi şekilde ayrı düştükleri dünyalarını arıyolardı, peşlerinde birileri vardı falan. ve iyilerin müziği abartı güzeldi ya. bu müziği ilk duyduğumdan beri hiç unutmadım ve hala arıyorum. sadece müziği deil, çizgi filmle ilgili herşeyi arıyorum. biliyorumki çizgi filmi görünce "amaaan bumuymuş beğendiğim şey" falan diycem ama olsun. resmen kafayı yedim bulcam diye. lütfen bileniniz hatırlayanınız varsa söylesin ya. internette aratçam, orjinal ismini bilmiyorum. kimbilir adı neydi de ne çevirdiler hem. offf. hadi yaw, yani bulamasanız bile hatırlayan varsa bişeyler anlatsın da bari bi iki ufak şey hatırlıyım hakkında. resmen ağlıycam ya. biliyorum size çok saçma gelicek ama bana çok şey ifade ediyo bu. aranızda bi yakını TRT'de çalışan ve benim için arşivde bunun orjinal adını arayacak olan varsa çoook sevinirim ya. bi izleseniz, bana hak verirsiniz. müziği manyak ötesi, kendisi de süper. çok mu saçmaladım bilmiyorum ama inanın bütün gece onu aradım her tarafta ve kafayı yedim. nolur bulun bunu bana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 onu bende biliyorum galiba annatsana biraz su cizgifilmi bende bi kere izledim sonra hastası olmustum eger oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 hatta bi kız vardı arkadan bıcaklıyodu sonra asıl kahraman onu tam öldürcekken onu baskasının kontrol ettiini falan anlayıp öldürmüyodu öle biseydi hatırladıım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ya nasıl anlatsamki... hiç hatırlamıyorum nerdeyse. hatırladıklarım şunlar: o bahsettiğim müzik çok yavaş ve hüzünlüydü ve dizi başlarken kahramanlar karanlıkta ufuğa bakarken poz verirlerdi. bi erkek, bi kadın, ikide velet vardı yanlış hatırlamıyosam. sonra kötülerin müziği başlardı. oda çok hareketliydi. şişman kötü adamlar sağa sola zıplarlardı. sanırım kadın kahramanın iki kaşının ortasında bi şey vardı ve özel güçleri vardı sanırım. öyle bişeylerdi. çizgi filmin tarzı japon özentisi amerikan tarzıydı sanırım. yani ince uzun adamlar falan, gözler kocaman deil ama. bacak boyları adamların %75'i falandı. çoook güzeldi ya. bütün dizi bunaltıcı ve efkarlı bi atmosferde geçerdi. ya çok özledim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bak hatta bi robot vardı galiba ama canlı gibi sonrada onu öldürüyolardı falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 allallah.. hiç hatırlamıyorum öyle bişey. sanırım kahramanın giysisi maviydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 hmm ya ehe kahramının giysisini bilemicem ama heralde o tur bi cizgifilm yok fazla garanti odur orjinal adı biliyosan kolay bulunur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 yaw yok işte... orjinal adını bulamıyorum ya. lost worlds dedim, in search of the lost worlds falan dedim. aklıma gelen herşeyi denedim ama atıyorum resmen. ne kadar tutturabilirimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 japon yapımı oldugundan eminsen japonların toplu arsiv seklinde cizgifilm sayfaları vardır orlara bakmak gerek ama japonca bilmedikten sora yine zor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 "çizgi filmin tarzı japon özentisi amerikan tarzıydı sanırım" o zaman olay cok daha zorlasır tabi en iisi yine trt nin arsiv bolumune telefon ac ama ne kadar ilgilenirler bilemem [ Bu mesaj Melroth tarafından on 2001-06-15 08:17 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 of ya offf. bakın size müziğini mırıldanıyım. ehe. nıııın nıııın, nırınının nın-nı nın-nın-nın nıııın nııııın, nırınının nın-nı-nıııııııııııııııııın nıııııııııııın, nırınının nın-nı nıın nın nın nııııııııııııın, nırınının nın nın nın nııııııııııııııııııııın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeykil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 eğer yanlış hatırlamıyorsam adı Ulyses (yanlış yazmış olabilirim) idi. burda bir grup gezgin uzayda dolanırken tanrılar ile aralarında bir sorun çıkıyor ve lanetleniyorlardı. lanetleri ise tanrıların evreninde çıkışı bulana kadar hapsolmaktı. ama şöyle bir sorunları vardı gemide kaptan ve oğlu ile bir robotu dışında herkes derin bir uykuya dalmıştı. dediğiniz anlı lekeli kadını ise başıboş gezen başka bir uzay gemisinden kız kardeşi ile beraber kurtarıyorlardı. harika bir çizgilimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 arşivlere baktım, ulyses diye bişey yok ama "ulyses 31" die bi çizgi film var. çok saol yaw. aramaya devam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bulursanız soyleyin bu arada ehe cidden ulys li biseydi hafiften hatırlar gibi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 evet... sanırım bulduk. daha o olup olmadığına emin deilim ama az sonra mp3'ünü indiricem. henüz ortada hiç resim yok... çok çok saolun ya. demek ulyses 31'miş. ehe. güzel isim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 url ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 yok ortada hiç url falan yok. tek bildiğim ispanyol çizgifilmi olduğu. mp3'ünü indirmeye başladım ama benim bildiğimle hiç alakası yok. :-( belkide ben herşeyi birbirine karıştırdım, aradığım çizgi film bu belki ama, müzik bu deil. off. iyice karıştı herşey. bi tane çizgi film arşiv sitesinde rastladım sadece, ama orda da hiç resim yok, hiç bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bu sitede bulabilirsiniz. ama dediim gibi hiç bişey yazmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bizde arayalım biraz bari ama muzikten hicbisey hatırlamıyorum sadece goruntu bulursak hatırlarız [ Bu mesaj Melroth tarafından on 2001-06-15 09:35 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 aslında utanmasam şarkıyı mırıldanıp bi yere upload edicem dinleyin diye ama kötü rezil olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Ulises 31 FICHA TÉCNICA: Nombre Original: Uchu Densetsu Año de Emisión: Japon en 1988 Productora: TMS/DIC Distribuidora: Osmond Studios Japan Director: Tadao Nagahama Continuidad: ?? Diseño de personajes: ?? director de animación: ?? Musica: ?? Animadores: Shingo Araki, Shinji Ito y Noboru Tatsuke az kaldı .. :-) [ Bu mesaj Melroth tarafından on 2001-06-15 09:41 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 VEEE... Ulises 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 hö? allah allah.. benim bulduğum mp3 soundtrack categorisinde ve ismi carton espanola ulises gibi bişeyler. garip yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 bu arada onu tek arayan biz degilmisiz avustralyada biri foruma mesaj atmıs elli tane reply gelmis hehe amma arastırmacı adamız forum 'un text hali: http://worldzone.net/ss/Atlantis/mcog/98-01.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 ya kafam allak bullak oldu yaaa. hem çok sevindim, hemde anlamıyorum! bu çisgi film o mu deilmi ya??? bunu da çok severdim ben ama sanırım bu deil yaaa. vallaha kafam çok karıştı. kusura bakmayın ama ben o aradığım müziği bulmadan ikna olmıycam sanırım... hay allah. kesin eminim, o bahsettiğim hızlı müzikte diil bu yaa. offf. biraz daha arıyım bari.. çok saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar