CwzX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ümit Özat: Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz inşallah !!?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Uzun boyunlu gergedan Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?.. Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan) buda iyiymiş aehua.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 muhabir: şenay hanım metroseksüellik ile ilgili ne düşünüyorsunuz? şenay akay: ben insanların cinsel tercihleriyle ilgilenmiyorum yorum yapmayacağım allah hepimizi ünlü olmaktan korusun ne kadar korkunç birşey ben sahsen meme kanserine karşıyım yani salak olabilirim ama aptal.. asla[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 metin ucanın o passaporaldaki tarantula olayı sufer...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ülkemizdeki mankenlerinde %99'u taşkafa bi tanesi vardı Atatürk'ün doğum tarihini bilmiyordu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Uzun şey Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!.. (Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor) Kamyonu seviniz Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız... (Müslüm Gürses) Arkadan!.. Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri? Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!.. Yok abi Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!.. (Turgay Şeren, Kluivert'ten bahsediyor.) Bülent Yavuz: Türkiye'de karışık işler oluyor. Hatırlarsanız geçen sene Gaziantep taraftarları arasında kavga çıkmıştı, tribünleri yakmışlardı, niye yaktılar, sorarım... Faik Çetiner: Isınmak için yakmışlardır. faik çetiner süpermiş.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: uncla, 19 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: bi tanesi vardı Atatürk'ün doğum tarihini bilmiyordu. oha o kdr da olamaz artık onlar o zmn turk deildir...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gerçekten bilmiyodu ama. hatta bi kaç taneydi bunlardan[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "Bu topu Şmaykıl değil tüm Maykıl'lar gelse kurtaramaz."[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bunlarla alakalı bir topic açılmamışmıydı?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bir sürü var.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o da güsel:D[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 pazar yildizi programinda vardi. Arkada bir resim çikiyor ayaktaki onu anlatmaya oturanarda bilmeye çalisiyor. disc man ciktmisti. "Cd calar kulaga takar dinlersin kosarsin" "mmmm.Walkman?"[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Arkadan!.. Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri? Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!.. lol :lol:[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 abi serdar ortaçın bu boğaz öküze bile ilham veriri manyak.bravoo..helal olsun 100 de yüz doğru..maraşlı bi elemanda haliçe bakmış bakmış sonra şey demiş Aynı Maraş:)kahretsin istte oturuorum antepe bu akşam üniye gidorum:(bu şehir bırakılmaz ama eğitim şart..istte kalanlar benim için didik didik edin şehri dolaşın eğlenin paralarınız benden(yalan..):-)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: sheref, 20 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN zuhaa *!yıkılır*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Gabe_Logan, 19 Şubat 2005 08:53 tarihinde demiş ki: ben reha muhtar'ın bir gafını hatırlıyorum o da şöyleydi: "babasına bak oğlunu al, oğluna bak babayı al" Hahahaha çok ii ya...:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar