Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Lutfen oturdugumuz yerden Oyunu oynaya %90 icin yorum yapmayalim, ayip yani. Amerikada Wow oynayan 540.000 kisinin dusuncelerini nasil bir kalemde aktarabiliyorsun bravo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 zihin okuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: baaluo, 20 Şubat 2005 15:23 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 20 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 20 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ki keza kendini beyenmişlik gibi olsun , warsongda tomarlan rogue gelip talent pvp build , combolar falan sormuştur tomarlan insan 'OMG YOU ARE A ROGUE GOD' deyip güldürmüştür . Yani? YANI BEN SÜPERİM Buyuksun valla ne diyim. Yalniz burda ufak bi ekleme yapmak istiyorum. Burda herkesin o kadar bos zamani olsa herkes super olurdu..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 olmazdı demedim zaten , eli kolu tutan beyni kıvrımlı herkez olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar