Dennis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaslar WOW için bonus card gecerli mi, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 visa,mastercard,american express den biri ise geçer[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya bizimkiler izin vermiyor Kredi kartına karşı anneme yalakalık bile yapıyorum ama genede yemiyo off napcam ben ya kredi kartına izin yok acaba Sanal Kart ile ödeme olabilir mi?[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sanalkart kullanmanı tavsiye ediyorum halde..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaslar sanal kart ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben kart numarasını salladım ilk ay beleş diye deiştiricem bi sorun çıkmaz inş. :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar