Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yeni harita yapıp şehirleri kurmak istiyorum fakat binaları nasıl yapıcam herhangi yardımcı bir program varmı yoksa axisle tektek duvarları koyup binaları mı oluşturucam eğer ikinci ise çok zor oluyor herkes böylemi yapıyor??[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Aradığın umarım budur :) Harita yapımı Küçük bir not bir daha ki sefere arama yaparsan birazdan gelcek arasaydın ya sözcüklerinden korunmulş olurdun :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aradağım bu değil ben binaları nasıl inşa ediceğimi öğrenmek istiyorum axisle tek tek duvarları pencereleri koyarak mı yapıcam?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hmm oyun içinde yaparsın onu ancak. .tile komudu işine yarar evet elinle tek tek koyarak yaparsın bir program vardı sanıyorum ama adını unuttum gerçi oda static.mul dan edit yaptırıyordu sana en sağlamı elinle yapmak ama fazla item makineyi kasar :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kolay bi yolunu bilen varsa lütfen yazsın.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bazi seylerin kolay yolu yoktur. guzel seyler yaratmak emek ister :) ben ocllo ya bi sekil katiyim demistim 1 ekranlik yer uzerinde 1 2 saat calistigimi hatirliyorum sonra beyenmeyip sildiydim :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frankie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bir Yerden Scp Alabilirsin Onun Üzerinde Biraz Oynayıp Kendi Şehrini Yapabilirsin.Tabi Sana Kalmıs...[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar