BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Soru : Ya sizce benmi abartıyorum yoksa ben gerçekten manyakmıyım ? A) Evet B) Hayır C) Sen kendini manyak mı sanıyon ? D) Yuhh manyağa bak Şimdi açıklama : Ben bir online oyun manyağı olarak bu dünyaya adımlarımı bundan altı yıl kadar önce Ultima Online diye attım. Mutluydum ilk günler. Her şey süperdi. Okullar dışında ki her şey süperdi. Kendimi hep istediğim bir dünyanın içinde buldum. Daha sonraları UO sıkmaya başladı yeni online oyunlara yelken açayım bari dedim, demez olaydım. o_O <---- Beni bu hale getirdiler. Şimdi açıldım diğer oyunlara. İlk önce DAOC u aldım. Oynadım sevdim. Daha sonra arkadaşlar Anarychy Online a geçince bende geçtim. Oynadık birlikte daha sonra UO 3d geldi, daha sonra derken derken elimde sayamıyacağım isimlerini bile hatırlayamadığım oynadığım online oyunlar var. Durun bi yazmayı deneyim. 1. Ultima Online 2D 2. DAOC 3. Anarchy Online 4. UO 3D 5. Eve Online 6. Knight Online 7. Ragnarok Online 8. Final Fantasy Online 9. Lineage 2 10 ile 100 arası korelilerin yaptığı her türlü oyunu denedim. Elimde online oyunlar için yaklaşık 40 cd lik bir koleksiyon var. Halim hala böle --> o_O Soruyu tekrar ediyorum şimdi sizce ben manyakmıyım ?[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sosyal yaşamla online oyun manyaklığı birbirini dengelemişse değilsin :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Önce salaksın falan sacmalamıyalım adam gibi yorum yapalım. Sonrada Eeee wow yok bu listede ne işe yaradıkı o zaman?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 zmn kalıomu hayata online oyunlardan:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Wow çikmiş tavsiye ederim ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: HymnOfChuck, 17 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Sosyal yaşamla online oyun manyaklığı birbirini dengelemişse değilsin :) [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 daha saçma bi soru görmedim kaldıki mmorpg oyunlar tek kişi oynanmadıgına göre senin gibi milyon tane adam var hepsi manyak dersek dünyada normal adam sayısında bariz bir düşüş yaşanır.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Asosyel görünüyorsun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar [Bu mesaj swswsw tarafından 19 Şubat 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehem. hayal gücün çok gelişmiştir, ve de bilgisayarın antisosyallığından bıkmışsındır ki online oyunlara sarmışsındır. ha bu da antisosyal bi durum ama başkalarıyla paylaşabiliosun[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sosyal antisosyallik! evet manyaksın. demeden önce ortalama kaç saat oynadığını bilmem lazım:) arada bir güneş görüp yemek yiyorsan sorun yok:) manyak nasıl olur? ultima oynayacam diye 2 ayda 400 milyon telefon faturası getiren insan manyak olur. en azından online oyun konusunda. ve kritik soru: ne zevk alıyorsun? bu soruyu hep kendime soruyorum, sevmem çünkü online oyun. ne buluyorsunuz? nedir bu kadar bağlayan?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 D)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 WOW un nerde. World of wonders. Kremlin palace'ı bilem var[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eet su katılmamıs manyaksın....:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bellow bi manaq tek cwp...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben de manyak olduğunu veya buradaki ben dahil çoğu insanın manyak olduğunu düşünüyorum... neymiş ingilizce gelişiyormuş, yalan efenim... kaç saat harcadığını ve kaç kelime öğrendiğini bir hesapla bakalım. Zaten öğrendiğin ingilizce günlük hayatta pek kullanılan şeyler deil... yok minatour muş yok hobbitmiş. Bu ne kardeşim :D Oyunla ingilizce geliştirmek istiyorsan (ki istemediğin belli) adventure oynayacaksın. Ama fazla prim yapmadığından son zamanlarda doğru dürüst adventure da çıkmıyor... Bellowcum, manyaksın, manyağım manyakız... tez elden buna bir dur demek lazım (böyle konuştuğum için banlenmem di mi :D) Ben oyunlara harcadığım zamanı dil öğrenmeye harcasaydım (abartmıyorum) 3 dil daha öğrenmiştim... öyle bişe işte. Oyun oynamak çok kötü diil belki ama zaman kısıtlı... *!Der ve marvel vs capcom oynamak üzere mame'yi açar... mevlananın sözünü hatırlar ve kahrolur: "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"*[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 manyağım mutluyum ama asosyel değilim :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hepimiz manyağız takmayın bir keresinde 20 saat cıvarında koltuktan kalkmadan (öahh yalan tabii ihtiyaç molaları hariç ) oyun oynadığımı hatırlarım ahh nerde şimdi o artık pc oyunları tat vermiyor masaüstü ancak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 asıl manyaklık testi wow bence.insanlardaki oyun kapasitesini gözle görülür derecede arttırdığı deneylerle ıspatlanmış diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hevesler tutkuya donuşmusse ne yazık ki manyaksın.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar