Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ve Online oyun manyaklığım o_O

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Soru : Ya sizce benmi abartıyorum yoksa ben gerçekten manyakmıyım ?

A) Evet
B) Hayır
C) Sen kendini manyak mı sanıyon ?
D) Yuhh manyağa bak

Şimdi açıklama :

Ben bir online oyun manyağı olarak bu dünyaya adımlarımı bundan altı yıl kadar önce Ultima Online diye attım. Mutluydum ilk günler. Her şey süperdi. Okullar dışında ki her şey süperdi. Kendimi hep istediğim bir dünyanın içinde buldum. Daha sonraları UO sıkmaya başladı yeni online oyunlara yelken açayım bari dedim, demez olaydım.
o_O <---- Beni bu hale getirdiler.
Şimdi açıldım diğer oyunlara. İlk önce DAOC u aldım. Oynadım sevdim. Daha sonra arkadaşlar Anarychy Online a geçince bende geçtim. Oynadık birlikte daha sonra UO 3d geldi, daha sonra derken derken elimde sayamıyacağım isimlerini bile hatırlayamadığım oynadığım online oyunlar var. Durun bi yazmayı deneyim.
1. Ultima Online 2D
2. DAOC
3. Anarchy Online
4. UO 3D
5. Eve Online
6. Knight Online
7. Ragnarok Online
8. Final Fantasy Online
9. Lineage 2
10 ile 100 arası korelilerin yaptığı her türlü oyunu denedim. Elimde online oyunlar için yaklaşık 40 cd lik bir koleksiyon var. Halim hala böle --> o_O Soruyu tekrar ediyorum şimdi sizce ben manyakmıyım ?[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

sosyal antisosyallik!
evet manyaksın. demeden önce ortalama kaç saat oynadığını bilmem lazım:) arada bir güneş görüp yemek yiyorsan sorun yok:)
manyak nasıl olur? ultima oynayacam diye 2 ayda 400 milyon telefon faturası getiren insan manyak olur. en azından online oyun konusunda.
ve kritik soru: ne zevk alıyorsun? bu soruyu hep kendime soruyorum, sevmem çünkü online oyun. ne buluyorsunuz? nedir bu kadar bağlayan?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

D)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

ben de manyak olduğunu veya buradaki ben dahil çoğu insanın manyak olduğunu düşünüyorum...

neymiş ingilizce gelişiyormuş, yalan efenim... kaç saat harcadığını ve kaç kelime öğrendiğini bir hesapla bakalım. Zaten öğrendiğin ingilizce günlük hayatta pek kullanılan şeyler deil... yok minatour muş yok hobbitmiş. Bu ne kardeşim :D

Oyunla ingilizce geliştirmek istiyorsan (ki istemediğin belli) adventure oynayacaksın. Ama fazla prim yapmadığından son zamanlarda doğru dürüst adventure da çıkmıyor...

Bellowcum, manyaksın, manyağım manyakız... tez elden buna bir dur demek lazım (böyle konuştuğum için banlenmem di mi :D)

Ben oyunlara harcadığım zamanı dil öğrenmeye harcasaydım (abartmıyorum) 3 dil daha öğrenmiştim... öyle bişe işte. Oyun oynamak çok kötü diil belki ama zaman kısıtlı...

*!Der ve marvel vs capcom oynamak üzere mame'yi açar... mevlananın sözünü hatırlar ve kahrolur: "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"*[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...