Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Uo ile ilgili registry entryleri (4 tane olmasi lazim) export edip mailime yollayabilecek hayirsever bir vatandasa ihtiyacim var, tekrar kurmak zor geliyor, daha cd nerde onu bilmiyorum :) Tesekkurler simdiden.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Ne demek istediğini açar isen,Sana yardımcı olabilirim Baggio...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rivendell Vaadisi Admini... Rivendell Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Uo install edilmeden calismiyor, registrye attigi kayitlara ihtiyacim var ki kurmus gibi gosterebileyim. Start*Run'a regedit yazip Ultima Online diye aratiyorsunuz regedit icinde, sol tarafta UO ile ilgili klasor benzeri kayitlar buldugunda Export edip F3 (find next) ile aramaya devam ediyorsunuz, 3-4 tane bulmasi lazim bu sekilde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bulursam yollayacam (registery arama sux)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 aynı anda mesaj :) bu arada ben bilgisayara yeni format attım. uo yüklü değil :))[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bosuna arama o zaman :) Yine de sagol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 imzandaki mailine gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Baggio, 28 Mart 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Bosuna arama o zaman :) Yine de sagol. "registry arama sux" diye ondan demiştim. bayağı bi uzun sürdü. anlam veremedim. sonra "aranan kriterlere uygun bir sonuç bulunamadı" diyince trink... :)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds Online burda olur uo hedesi aramaya kalktık mı ooo işimiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Sagolasin Arthur :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bişi Diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 www.gamerbug.com/koray/uo_reg.reg[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kayıt dosyası nedir? Ultima'nın yüklendiği dizin v.s. bir kayıt dosyasında tutulur. Mesala uo'yu installer ile değilde direk internet cafe v.s yerlerden copy-paste ile yükleyenler regeditle ultimanin yüklendiği dizini gösterebilir. uo.reg adlı bir dosya oluşturup içine şunları yapıştırın: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareOrigin Worlds Online] "HarvestStage"=dword:00000000 "UniqueInstanceId"=dword:40448373 [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online] [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0] "ExePath"="C:Program FilesUltima Onlineclient.exe" "InstCDPath"="E:" "StartExePath"="C:Program FilesUltima Onlineuo.exe" "PatchExePath"="C:Program FilesUltima Onlineuopatch.exe" "Upgraded"="Yes" [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0HWProfile] "processorType"=hex:03 "processorClock"=hex:00,00 "nProcessors"=hex:01 "szVideoCardDescrip1"="SiS 650_651_M650_M652_740" "szVideoCardDescrip2"="" "szModemManufacturer"="" "szModemDescrip"="" "totalRAMInMB"=hex:bf,07 "largestPartitionInMB"=hex:ff,ff "timeZoneBias"=hex:88,00,00,01 C:program filesultima online şeklinde gözüken yerleri ultimayi yüklediğiniz dizin şeklinde değiştirin. video card bölümlerini ellemenize gerek yoktur... not: faq'a eklenirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 aha adam faq olsun die yazı yazmıs meğersem amma çok geliştirmen kişi varmış burda haberimiz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 uo.reg i yaptım fakat fonts.mul dosyası açılamıyor diyo. Sorunu nasıl giderebilirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
llaw Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 3D içinde aynısını mı kullanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 denesene[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eski konuları uplamak haz verici birşey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sanırım benden bahsetmiyorsun bu sefer ;)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sanırım ayağına yatarım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deby Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu aos dan onceki surumun reg. leri. Bana da şu an aos un (2d gerci fark ediyomu bilmiyorum 3d yi yuklemedim) reg.leri lazım zira gene yukle gene update et ohooooo :) yardım edebilecek varsa cok mutlu olurum şu an aos 2d si olan herhangi biri regedit de "origin" kelimesini aratarak cıkan sonuclardan dogru olanını (ki hemen anlaşılır dierleri internet explorerla fln ilgili) buraya paste edebilirse cok mutlu olurum.... şimdiden teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kardeşim yıllanmış konuları uplamaktan ne haz alıyorsunuz??[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öbür türlü de arama yap die üşüşüyorsunuz adamın üstüne. adam gene en alakalı topige yazmıs işte istegini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 elinde olan varsa se de yollasın, ileride "arama yap ulen" demeye yüzümüz olsun. runuo forumlarında şöyle birşey buldum said: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds Online] "HarvestStage"=dword:00000000 "UniqueInstanceId"=dword:40c24e78 "LastHarvestTime"=dword:40f6b141 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0] "ExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Dclient.exe" "InstCDPath"="C:Program FilesUltima Online 2D" "StartExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Duo.exe" "PatchExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Duopatch.exe" "Upgraded"="Yes" [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online Third Dawn] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online Third Dawn1.0] "ExePath"="C:Program FilesUltima Online 3Duotd.exe" "InstCDPath"="C:Program FilesUltima Online 3D" "StartExePath"="C:Program FilesUltima Online 3Duo.exe" "PatchExePath"="C:Program FilesUltima Online 3Duopatch.exe" "Upgraded"="Yes"[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 09 Şubat 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 09 Şubat 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar