vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya arkada$lar, biliyorum biraz yamukluklari var bu yaptigim resmin ama ben $öyle dü$ünüyorum; Cevremizdede herkes 4*4lükmü ? yada yamuk agizli birileri hicmi yok. =P yani demek istedigim bu cizdigim hede'nin bence, bana göre bir karakteri var, ve cizim tarzim böyle.. kalkip olmamis demek yanlis olur.. tabiiki fikirlerinize saygi duyucam,''güzel olmus,cirkin olmus..vs.vs..'' ama sonucta herkesin kendine göre bir cizim tarzi vardir,ona göre ele$tirin =P bu resmi HIM'in ''deep shadows and brilliant highlights'' (http://images.amazon.com/images/P/B00005NGK0.01.LZZZZZZZ.jpgadli ) albüm kapagina bakip ville valo'yu cizmeye calistigim sirada 2 saat gibi bir süre icinde yaptim,aslinda Ville Valo'yu baka baka cizmeyi denedim ama sonradan pes ettim. Ve bu $ekilde bir tip cikti ortaya ben begendim=) sizce nasil?evet cogu kisi agzi yamuk dedi, ama ben tekrar düzeltmeye ü$endim,resmin bozulmasindan korktum . Ha bide arkadaki yazilar aslinda bütün arkaplani kaplicakti henüz tamamlamadim onu.Yazilarida aklima gelen $arki sözlerine göre,rastgele yazdim. Poster olarak yapicaktimda =) saygilar ,sevgileeer...![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!![Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya böyle satanist gibi tiplere cok sicak bakmiyosunuz heralde kikikikk.. Cübbeli bi herif cizseydim keske =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sen ne anlarsın görsel sanattan anca HIM mim böle gay grupların gay solistleriyle.. işte sanat yaptıgını zannedersin bide dil çıkartırsın..hep aynısın hep..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 asil sen öküzsün ne anlarsin sanattan.. ayrica HIM'i cizmeye calismadim $ekerim =P ''sanat yapiorum'' diyede bi lafim olmadi zaten, ''resim cizdim'' dedim gayet normal ve $irin bi $ekilde =) gayleri ciziorum hep evet ,gel senide ciziyim bi gün hahaha[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Allahından bul[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 6 parmak ?[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hahaha dogru, farketmemistim =P olsun marilyn monroenunda alti ayakparmagi varmis =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 o ayrı bi canlı[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki: $ekerim =P ''sanat yapiorum'' diyede bi lafim olmadi $ekerim.. attığın yer görsel sanatlar ama garbage a atsan okey.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 =) evet dogrudur. sanirim, bana ,bu yaptigim, ilk böyle 1 sekilde calisma oldugu icin güzel gelmisti. Icimden geldigi gibi cizdim zaten.. Kasmadim $unu bunu düzeltiyim diye =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyi ,onu begenmediniz bari .. bunlar nasil olmus peki? a$agida göreceginiz isimlerin benle hic bi alakasi yoktur,(A$k sefkili hede hödö anlaminda)sadece arkadasim olup ''banada cizermisin?'' sorularina hayir diyemeyip kiramadigim ki$iler icin yaptigim grafiti gibi bi$iyler =)o kalp ve S.s in bi anlami yok=Pbu 2bu 3buda 4..![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!![Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Evet şaka bi yana gercekten bunlar güzel olmuş... =) [signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Şubat 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyi, saol =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aslinda yazilar baya guzel, yani font olsa kullanirdim sahsen. oyle sadece yaziya fokuslayip boyle siir gibi birsey yazsan mesela guzel olur aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 te$ekkürler, zaten bazen mektup yazarken falan o resmin arka planinda oldugu gibi bi $ekilde yazdigim zaman baya ho$ duruyo.. $iir olayinida dü$ünmedim degil ama ü$eniyorum =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ilk resme çok dikkat etmedim de, yazılar süper olmuş hakkaten.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 te$ekkürler=)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Hassan, 17 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: $ekerim.. attığın yer görsel sanatlar ama garbage a atsan okey. Görsel Sanatlar Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey Garbage Garbage konu ba$lIklarI konunun başlıgı garbage degil ve içeriginde çizim var. " irenç olmuş bokumla oynasam daha güzeli çıkar " demek var. "garbage" demek var. resme gelince sag kol cok ince olmus ve sol kolda 6 parmak ayrı bir orjinallik katmıs :) edit:gelen yoğun istek ve baskı üzerine SÜPER OLMUŞ... [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! [Bu mesaj -Mix- tarafından 17 Şubat 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Mix- tarafından 17 Şubat 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kendi kendine baski yapmana hic gerek yoktu mixcim =P te$ekkürler. yaa zaten dikkat etmeden öylesine cizdim ben onu,sonradan düzeltme falanda yapmadim bu bitmemis hali zaten. ama bi elden gecircem yine onu.[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 "dikkat etmeden yaptım" "tarz bu kotu olmus diyemezsiniz" dikkat etmeden yaptıgını kendin de kabul ediyorsan bok gibi olmus bile derim buna. ozenmedigini kendin kabul etmissin bi kere.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence guzel.. amatorce ama gayet guzel..[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: lord_elvyn, 17 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: "dikkat etmeden yaptım" "tarz bu kotu olmus diyemezsiniz" dikkat etmeden yaptıgını kendin de kabul ediyorsan bok gibi olmus bile derim buna. ozenmedigini kendin kabul etmissin bi kere. dikkat etmeden yaptim derken demek istedigim ;yani tabiiki özenle ,seve seve cizdim ama sonrasinda düzeltme yapmadim.. aklima,elime nasil geliyosa öyle cizdim i$te. zaten resmin daha bitmediginide söylemi$tim..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 dikkat etmeden ozenle yaptıysan tamam bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tavana vuracak bu thread tavana.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 lord elvyn bazen ne dedigini bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar