HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saklikentte olmaz umarim yazik olur bu gruplara...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aha ahah eskinde izmirin RsF clanında Rage diye bi arkadaş vardı nooluyo dedim bende ilk postu okuyunca ssksdlfhs[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 doggy merak etme saklıkent değil, anatolia venue[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya bu İstanbul'a gelmicek mi? GW ve Crematory istiyorum ben :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eheh Rage i beğenmedinizmi? Yapmayın Helloween ile birlikte Power Metal denen olayın doğuşuna sebep olan en baba gruplardan birisidiri. Bence gayet yakışmış. Bu arada bu olayın bombasıda bence Graveworm dur. Gidin Melodik Death dinleyin süper grup.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geçen sene de sodom gelmişti..fena yapmıyor organizasyonu bu adamlar[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 03 Şubat 2005 10:44 tarihinde demiş ki: Ya bu İstanbul'a gelmicek mi? GW ve Crematory istiyorum ben :/ Pent getirelim senin icin GW'u valla.Bende acaip severim o adamları.En önden izleriz valla ;)[signature][hline]g3nk
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Süper olur valla hehe =) Bu bir çıkma teklifi miydi bu arada hahaha[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Lol be süpersiniz Graveworm ve mum ışığında romantik bir gece :P Tutmayın program yapıcam çalıcam[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tipim degilsin. =)[signature][hline]g3nk
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hahaha =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 headliner kim oldu??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bilmem arkadaşın grubu agora da sahne alacakmış big brother is watching you deeply in his throne(ne alaka oldugunu cutulcu anlar herhalde)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
requem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Başka bir headliner olmayacak ve fest bu sene de saklıkentte. Ayrıntılar ve tüm gruplar www.rock-station.org sitesinde!!!
Jester Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hayır ya Anatolia Venue olması lazım??? edit: haydaaa rsf8.org a da saklıkent yazılmış hicri abi niye son anda fikir değiştirdi ki???[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 19 Şubat 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
requem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Adam herşeyi yazmış işte detaylarıyla. Sitedeki duyuruyu okuyun.
Öne çıkan mesajlar