montezaus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 katagori ismi olarak pek iyi durmadı sanırım başlık :P bi bassçı olarak tavsiyelerini alayım dedim, rock çalıyoruz genelde, alternatif, punk, experimental, vs. her hangi bi türü olabilir, born to be wild, are u gonna be my girl gibi nispeten eski, o tarzda parçalar da olabilir listeyi full rhcp yapmasak iyi olur :P[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 prince ve sade parçaları süper.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 running free[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 walla dedigin tarzda degil ama In Flames - Only For The Weak baslarını çalması şarkıyı dinlemekten zevklidir nerdeyse ben vokal olmama rağmen bazen stüdyoda bassistin elinden alıp çalıyorum, öyle bi olay yani :)[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 horace +1[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Soz konusu basci sivri ise, (yani bu durumda sen sivriysen :P) primus a da goz atilabilir. Belirli bi sarki ismi soyleyemiyorum ama, genelde bass lari cok iyidir... Marty friendman in son albumu de bass acisindan cok keyiflidir...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 korn sarkıları guzel olur eger slap atabiliyosan got the life falan guzel olur[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İnleyen nağmeler :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İron Maiden şarkıları güzeldir hoşdur ama bir o kadar da zordur. Zaten biri demiş running free deyü.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dediğim gibi, in flames, iron maiden felan pek hitap etmiyor açıkçası bana, sade ve prince arşivimde zaten var da daha çok çalması keyifli parça tavsiyelerinizi istiyordum, grup olarak genelleme yapmazsanız sevinirim :) yalnız bunun gitaristi felan da var, bassı iyi gitarı dandik felan da olmasın, sonra trip yiyoruz durup dururken :P prince için geçerli aslında bu dediğim.[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 prince in gitarı kötü dedin orada düştün gözümden :) hazır radyo boşken giriyim çalıyım böyle parçalar.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ayrıca kool and the gang- shes so fresh. mükemmel bi seçim. birazdan çalıyım onu da :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bir basscı olarak sana tavsiyelerim... altenatif icin Muse-hysteria,newborn,hyper music rock icin calabilirseniz(gitarı solisti bası baya kasar)Queen'den 2-3 parca var cok gusel basslı show must go on...falan.. bence ama en zevkli basslar Rancid,Jamioquai,Nirvana flan.. bir de tabiki Lagwagon-Lazy'nin bassına bak mükemmel bir parca herseyiyle....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 katılıyorum muse un bass ritimleri kulağa hoş geliyo hysteria gibi veya metallicada da güzel şeyler var cliff burton un olduğu albümlerden anesteshia(pulling teeth) çal:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 laço tayfa :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightBear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eğer bi bassist olarak kendinin biraz daha ön planda olmasını istiyosan ben Iron Maiden, Korn, Red Hot Chili Peppers çok iyi gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 muse, incubus[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 solar groove[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 marcus miller dicem oha diyebilirsin eeheheh[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 muse - plug in baby hem elektro hem bass ikiside birbirinden gaz sarkılar calmak için ondan baska muse - newborn muse - time is runnig out[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: horacegoesskiing, 18 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki: prince in gitarı kötü dedin orada düştün gözümden :) hazır radyo boşken giriyim çalıyım böyle parçalar. tarz meselesi adamım *karizma yapar* prince daha çok rnb oluyor gerçi, she's so fresh de, en azından bizim çalacağımız tarzda birşey değil açıkçası :) daha eğlencelik parçalar, hatta her ne kadar normalde dinlemiyosak da are u gonna be my girl, born to be wild gibi parçalar (dinlediğim prince yok, pek dinlemediğim bu parçalar var, varın siz anlayın :P ), onun yanında radioheaddi ( becerebildiğimiz kadar :P ), rhcpdi felan çalıyoruz, diğer normal ya da alternatif rock parçalarının bassları hafif kalıyor genelde, çıkıntılık yapıyorum o yüzden :P wicked game felan gibi, de genelleme yapmayayım tabi yalnız muse ü çalmayı hiç denemedik, şunca zamandır bizim aklımıza neden gelmedi diye soruyorum kendime :P bir de parçanın gaz olmasından çok eğlenceli olması daha önemli diyebilirim.[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Guano Apes - Suzie.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evt güzel olur susie[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mr big - seven impossible day[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar