Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: DarQeR, 11 June 2003 16:43 tarihinde demiş ki: cradlea adam gibi black diipte dier baba black gruplarini karalama[hline]It's Darker Than You Think! Ahauahhaaa İ$te benimle aynı kafadan bir adam. Zor oldu ama buldum :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 şimdi gereksiz tartışma yapmicam..Ne tür müzik dinLiosun onu bi yazda ondan sora söliyim sana..SözLerimizn kötü oLduunu söLedin bi black ci oLarak sölüorum ben..Senin pek bi oLaydan anLadıgın yok gaLiba..Nese takıL sen öle!!! Konuyu saptırmayaLım şimdi.. Empyrium - Ode To Melancholy O lust and rueful thought be mine, My soul enhanced, desires... Melancholy. My heart is thine..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 C.O.F. nin kotu oldugunu soyleyince popcumu olunuyor?? Adam fikrini soyledi, bende destek werdim. Acıkcası Cradle ayakcı grubu oldu. Kucucuk cocuklar dinliyor. $arkı sozlerine bir $ey diyemiycem. Ama Black metal boyle olmamalı. Bkz Darkthrone Pure black Bkz Venom Old Skull Black metal aradaki farkı anlıycagına eminim[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Dinlesin kucuk cocuklar o,bu dinliyo diye dinlemiyecen mi illa da underground mı olcak[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Demise, 11 June 2003 17:22 tarihinde demiş ki: şimdi gereksiz tartışma yapmicam..Ne tür müzik dinLiosun onu bi yazda ondan sora söliyim sana..SözLerimizn kötü oLduunu söLedin bi black ci oLarak sölüorum ben..Senin pek bi oLaydan anLadıgın yok gaLiba..Nese takıL sen öle!!! Konuyu saptırmayaLım şimdi.. Empyrium - Ode To Melancholy O lust and rueful thought be mine, My soul enhanced, desires... Melancholy. My heart is thine..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Eger bu lafların banaysa acıklama yapiim .. bende black dinliorum ama cradlei blackten saymıyorum .. ben 4sene once cradle dinlerken kimse bilmiodu tshirunu giysem mal mal bakıolardi ... ama suan butun coluk cocuun ustunde cradle tshirtu war ve baba black metal grubu diolar bunu bizzat kendi kulaklarımla duydum guldum ve gectim. ... bole insanlara bisey diyemicem sadece cradle dinlemekle blackci olunmaz .... neyse uzatmiim konuu cradle kendi kendini bozdu yazık etti yoksa muziine lafım yok ...[hline]It's Darker Than You Think! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bence konu kimin dinledii kimin tisortunu giydii degil asın artık bunları..Soz konusu olan muzik ve bana gore berbatlar ama klipleriyle ilgi cekmeyi biliyorlar tek demek istedigim bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kimin dinlediide bi o kadar onemli ... sonucta burda herkesin sewmedii biturden bahsedioruz ... neyse uzatmayalım adam olan black grubu cektii klibi mtve wermez ... cunku herkez dinlesin sewsin die bi kaygısı olmaz[hline]It's Darker Than You Think! [Bu mesaj DarQeR tarafından 11 June 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne guzel işte mtv gosterdiyse,tanınsınlar biraz nolacak guzel muzik gorsun millet[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 neyse uzatmayalım konuyuda daitmialim ... herkezin gorusu farklıdır tabiki ... sadece ben sewmiorum ole piyasa seyleri .[hline]It's Darker Than You Think! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tmm uzatmayalım demek istiyorum ben de ama ... :) cof piyasa degil bence,olsa bile nolurki? :) tanısın işte millet,akıllansınlar :-p[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abii cradle hemen hemen hepsi dicem ama hikaye yazıo bunlar söz olarak hms hms [hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 11 June 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 testament - souls of black testament - fall of siple dome slayer - seasons in the abyss slayer - angel of death slayer - hell awaits in flames - episode 666[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Deicide - Sacrificial Suicide *!Gürkan abisini anar*[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 angel of death ve seasons in the abyss satanic değil bilinçli dinleyici olalım..[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya slayer söz olarak eyw da müzik olarak trash metal..Hem söz we müzikLe birLikte bLack oLanLarı yazarsak daha iyi oLur arkadaşLar... Hea bide hep InFlames görüyorum..Oda Melodik Death yaws..Black Dioruz babaLar..Agh be ewde diiLmki arşivden döktüriyim.. Vargavinter war ya şarkıLarı akLımda diiL şuanda onLarda baya bi sağLamdır..Bide Artestor war oda baya iidr şarkıLarını öğrenince yazıcam arcane cim Hea Burada sözüm Albatros muydu neydi ona işte...Cradle oLayına geLince Mtv de çogu bLack grubunun saat 2 den sora faLam kLipLeri cıkıo..Ve inkar etmeyeLim Dani gibi söz yazan we onun gibide vokal yapan zor buLunur!!! [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 11 June 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Disappear, 11 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: Iron maiden - number of the besat[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... the number of the beast demek istemiş:)sözleri satan ama şarkı pek ööle diil..zaten 82 yapılmış şarkı:)[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 slayer söz olarak ta black falan değil hafif bi satanic hava var bazı şarkılarında ancak genele bakıldığında çok başka konularda şarkılar... mesela satanic olarak buraya yazılan angel of death ikinci dünya savaşı sırasında insanlar üstünde türlü ölümcül deneyler yapan bir nazi doktoru ancak angel of death diye görünce aha azrail satanictir bu kesin diye bi sazanlama olmuş[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Unlord - Hail Satanas[hline]It's Darker Than You Think! [Bu mesaj DarQeR tarafından 12 June 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Dark Funeral - Satans Mayhem Dark Funeral - Satanic Blood Dark Funeral - When Angels Forever Die ahanda sozleride bole .... When angels forever die When satan has arrived When satan rules the world for eternity ...[hline]It's Darker Than You Think! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Therion - Wine of Aluquah ...Drink the wine of Aluquah and breathe the secret smoke of God Intoxicated by the green shadows of the paradise Know that nothings true and that everything is permitted So read the old man of mountains in his book of lies... Therion - Deggial ...Deggial tell the truth that man is but a Beast And for the reason that man is more than God... Therion da aslında tam satanist bi grup değil hatta benim gibi bi sürü eleman da satanik liriklere karşı, anketlerde falan belirtiyoruz bu durumu. Yine de iki şarkıda çok güzel.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Carpathian Forest öyleydi galiba (black miydi euhe) Well of All Tears i dinleyebilrisn ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 deicide -> sacrificial suicide konser kaydı daha sağlamdır black deil florida death, idare edecen[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 florida sı nası oluo ?[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 children of bodom - follow the reaper[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Iced Earth - Dante's Inferno (evde sesi açıp dinleyince annem beni satanist zannediyo zaten normalde de satanist zannediyor :) ) iced earth ün bir kaç şarkısı daha var da asıl ben kliplerini bulmuştum dehşetengiz valla çocuklara izlettirsen psikolojisi bozulur :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar