Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Sphere Kurdum Hata Veriyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sphere Kurdum Yanlız Sphere'i Acarken Boıyle Bir Hata Veriyor.

WARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found...
ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm'
WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found...
FATAL:Error opening table definitions file.
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing
FATAL:Server terminated by error -3!
Sphere Version 0.55i [WIN32] by www.sphereserver.com
Compiled at Apr 13 2001 (17:55:51)

Ne Yapmalıyım Bana Bilgi Verirmisiniz???
Mesaj tarihi:
Eksik bir suru dosyanin oldugunu belirten mesajlari cozebilmek icin biraz ingilizce ogrenilir oncelikle. Tam surum bir sphere kurulur ki o dosyalar da icerikte gelsin ya da dosyalar yaratilir ve ayarlanir.[hline]It is my destiny to be a stranger.
Mesaj tarihi:
Bu Scp yi nerden İndirebilirim.Paticik Aramada Aradım Sabahtan Beri Ugrasıyorum Lutfen Bana Bulabilecegim Bir yer solermisiniz...
spheretables.scp Nereden Bulabilirim?
Mesaj tarihi:
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing

'Sunu anlayacak kadar ingilizcesi olmayana veya okumaya bile tenezzul etmeden birilerine soranlara ben acilmam' demek istiyor program burada.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Cevap Varmı Die Baktıgımda Baggio dan Cevap Gelmis Die Havalara Ucmustum Ama Gelen Cevap Beni Biraz Hayal Kırıklıgına Ugradım.Kusura Bakma İngilizcem Yok Ben Orta Okul Terk Oldugum İcin Bunu Okuyamadım Cok Ozur Dilerim.Ama İnan Baggio Hala Seni Cok Seviyor Ve Saygı Duyuyorum Bunu Okuduktan Sonra Bana Duzgun Bir Cevap Verirsen Sana Duyddugum Saygı Dahada Buyuyecek...
Mesaj tarihi:
Baggio Abi Ben Dediklerinden Tek Kelime Anlıyanıyorum Ozur Dilerim Tekrar Tekrar... Yapmam Gereken Ne Sizin Yazdıgınız Bir Topic Felan Varsa Beni Oraya Yonlendirebilirmisiniz?
  • Yeni Oluştur...