fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet 2 hafta önce çıkmaya başladığım kız arkadaşımdan ayrıldım, başta güzel gidiyordu da daha sonradan yakınlaştıkça anladım ki birbirimizle uyuşmayan iki kişiyiz bu yüzden bu gece bitirdim... şu an çok rahatlamış gibi hissediyorum kendimi üstümden sanki bir yük kalktı... size tavsiyem bir ilişkiye başlarken önce karşınızdakini adam gibi tanıyın öyle başlayın ve başlamadan önce 2, 3 hatta 4 kere düşünün... bu bana iyi bir ders oldu umarım bir daha böyle birşey gelmez başıma... siz de böyle durumlarda bence ileriyi düşünmeden böyle bir işe atılmayın derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eeeee?[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eeesi kişisel bölümü bu da benim kişiselim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tamam[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet banada oldu bu.Ne kadar denesekde olmadı :(.[signature][hline]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 işte benim bu topici açmakta ki amacım böyle şeyleri önceden kestirmeye çalışmanın önemi ama tabi bazı şeyler de yaşanmadan bilinemez o da ayrı mesele...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olum kız arkasının degerini bilceksin :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 no women no cry otesi yok[signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şimdi bob marley sanırım o sözleri o manada söylemedi ama o manaya da geliyor tabi bir bakıma... herkes için geçerli olan birşey değil bu ama benim için geçerli sanırım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 herkesin başına gelir bu olay ztn ders alınması için ideal bişi[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sonuç?[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sonucu sen çıkart bakalım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Geçmiş olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iki hafta?[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet 2 hafta noldu?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: fortinbras, 16 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki:size tavsiyem bir ilişkiye başlarken önce karşınızdakini adam gibi tanıyın öyle başlayın ve başlamadan önce 2, 3 hatta 4 kere düşünün... Tavsiye ve tecrübe :hmm: [signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! [Bu mesaj rexx tarafından 16 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cio3009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iki tane dene ii oluyor birine bozulursan digerine yaklas ama yakalanmamak laz1m tabi bi de aska inanmiyorsan. ha biri ask biri de zevk-u sefa da olabilir.:) ama maddi çöküntü ve stres zor oluyor. adrenalin için ii firsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok valla adrenalin başka türlerde de olur bu kalsın :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Geçmi_ olsun bende Gül_aha yana_tim ama teklif edemem iyi sohpet ettim yarin edecem i_allah.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olur böyle seyler boşver ilk degildir sonra olmaz.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bo$ver bence ii yapmışın sevgili mevgili fani şeyler =op[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fortinbras bak sna bende bir tavsiye belki kimse inanmayacak ama çokda umrumde değil kızları bırak takmabile ben böle yapıyorum eee kız bakıyo adam benim peşimde değil bu imkansız o senin peşinden takılmaya başlıyo bana hep öle olyu inanması zor ama gerçek ama şunu söyliyeyim bu izmideki kızlarda var heralde sen izmirde değil ise oradakiler yermi yemezmi bilemem[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 2 haftalik bi ili$kiden ki bunun ili$ki oldugu süphelidir ne ders alinabilirki hmm.. bir kisiyi zaten zamanla tanirsin, hem 2 hafta icinde anladigin iyi olmu$ ,5-6 ay bu $ekilde süren ili$kiler var öle hede hödö takiliyolar i$te .. ders aldim falan diyosun ama seni bu kadar etkileyen ne olduki? alttarafi 2 haftalik bi hödö bitmi$..abartilcak bir durum göremiyorum ben.[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya ben de sonuçta devamlı kız peşinde koşan bir adam değilim yani öyle çok taktığım da yok yani hayatımı o yönde indekslemem başkaları gibi hatta benim için çok arka planda kalan birşey ama sonuç olarak benim demek istediğim iyice düşünmeden böyle işlere girilmemesi gerektiğidir ama tabi denemeden, yaşanmadan da bazı şeyler öğrenilmez burada da bir ikilem doğar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet ,ya$aya ya$aya ögreniyosun iste.. o yüzden salla,takma kafana=)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar