Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaşımdan ayrıldım

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

evet 2 hafta önce çıkmaya başladığım kız arkadaşımdan ayrıldım, başta güzel gidiyordu da daha sonradan yakınlaştıkça anladım ki birbirimizle uyuşmayan iki kişiyiz bu yüzden bu gece bitirdim... şu an çok rahatlamış gibi hissediyorum kendimi üstümden sanki bir yük kalktı... size tavsiyem bir ilişkiye başlarken önce karşınızdakini adam gibi tanıyın öyle başlayın ve başlamadan önce 2, 3 hatta 4 kere düşünün... bu bana iyi bir ders oldu umarım bir daha böyle birşey gelmez başıma... siz de böyle durumlarda bence ileriyi düşünmeden böyle bir işe atılmayın derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bob marley sanırım o sözleri o manada söylemedi ama o manaya da geliyor tabi bir bakıma... herkes için geçerli olan birşey değil bu ama benim için geçerli sanırım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 16 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki:size tavsiyem bir ilişkiye başlarken önce karşınızdakini adam gibi tanıyın öyle başlayın ve başlamadan önce 2, 3 hatta 4 kere düşünün...

Tavsiye ve tecrübe :hmm:

[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

[Bu mesaj rexx tarafından 16 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fortinbras bak sna bende bir tavsiye belki kimse inanmayacak ama çokda umrumde değil kızları bırak takmabile ben böle yapıyorum eee kız bakıyo adam benim peşimde değil bu imkansız o senin peşinden takılmaya başlıyo bana hep öle olyu inanması zor ama gerçek ama şunu söyliyeyim bu izmideki kızlarda var heralde sen izmirde değil ise oradakiler yermi yemezmi bilemem[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftalik bi ili$kiden ki bunun ili$ki oldugu süphelidir ne ders alinabilirki hmm.. bir kisiyi zaten zamanla tanirsin, hem 2 hafta icinde anladigin iyi olmu$ ,5-6 ay bu $ekilde süren ili$kiler var öle hede hödö takiliyolar i$te .. ders aldim falan diyosun ama seni bu kadar etkileyen ne olduki? alttarafi 2 haftalik bi hödö bitmi$..abartilcak bir durum göremiyorum ben.[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de sonuçta devamlı kız peşinde koşan bir adam değilim yani öyle çok taktığım da yok yani hayatımı o yönde indekslemem başkaları gibi hatta benim için çok arka planda kalan birşey ama sonuç olarak benim demek istediğim iyice düşünmeden böyle işlere girilmemesi gerektiğidir ama tabi denemeden, yaşanmadan da bazı şeyler öğrenilmez burada da bir ikilem doğar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...