Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 biriyle girrdiğim idda sonucu bu oyunu bi hafta içinde bitirmeliyim,ama daha ilk günümde bir yerde takıldım.. Gubarlak Necati'yi ararken,Eminönündeki direnişçi başkanı Ümraniye'de Evliya neyin varmış.o size yardım edebilir diyor.Ümraniye'nin girişinde bir ejderhayla karşılaştım."Biz rastlandılar tanrısı cevdetin çocuklarıyız giremezsiniz"diyor ve giremiyorum. Bunun haricinde *mecediyeköy'de Barbi(Barbaros'un karısı)'nin ölümüne şahitlik ettim,Lalelerle savaştım.. *Sarıyer'de yeraltında "işe çıktım,bekleme,necati"yazılı bir notun bulunduğu kilitli kapıyı buldum. *Ortaköyde maganda liderinin kızıyla evlenmek için kaf dağının ardından zümrüt-ü anka kuşunun tüyünü bulmama lazım.. Takıldım,ilerleyemiyorum.Lütfen yardım edin..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Level eski sayısında çözümü var ve bakıyorım -ümraniye girişinde ejderhalara bir madalyon göstermeliymişiz -sarıyerde Lord Zot'u bulup öldürmelisin. Anahtarı alıp tüneden içeri girip arayıp Gubarak Necatiyi bulcaksn. Öldür ya da para ver, madalyonu al. kanalizasyondan Üsküdar'a git, madalyonu Sıtkıya ver. Rastlantılar Tanrısı Cevdet ile görüşebileceksin. - Kaf - etheria'ya git, içerde sağ üst çaprazdaki duvarın doğu kısmındaki gizli kapıyı bul. Arkasında sihirli kapı var, onun arkasında da kuşlarla savaşıp tüyünü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 allah razı olsun senden,şimdi deniyorum..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu oyunu internetten bulabilir miyim bursa'dayım ve burda cd olarak bulmam imkansız netten indirmem lazım var mı bildiğiniz bir yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sarıyerde Lord Zot muahahaha[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lale savaşçıları download[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bonecrusher bir de rica etsem.Şuna bakar mısın? Topkapı Sarayında bir kılıç bulmam söylendi,aradım kılıcı bir türlü bulamıyorum.Gizli bir kapının arkasındaymış sanırım.. Ona bir bakabilirsen sevinirim..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya werdiin link den dl edip zp i actıgında uzantısı adf o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 nası bi oyun bu ya ilk defa senden duyuyorum.cd si falann varmı nerden bulabiliriz türkçe heralde anlattıklarına göre? nasıl bişey bu oyun oynanılırmı yani grafikler vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: bravecik, 06 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: ya werdiin link den dl edip zp i actıgında uzantısı adf o ne? sanırım amiga/lin versiyonu oradaki[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ahhhh...AAAaahhh. Eski anılarım depreşti. Ben ki ilk bitirişimde Tüftüf'ün uzun menzilli bir silah olduğunu oyunun sonundaki şeyhi öldürürken anlamış adamım. ;) O kılıcı ararken aradığın mekanın her duvarını dene.Gizli kapıyı anca öyle bulabilirsin.O kadarda zor değil yani. Yalnız kılıcı kime vereceğine dikkat et.Çünkü daha sonra başkalarına geçiremiyorsun.Ayrıca çok ağır bir silah.Mutlaka savaşlardan önce hızlandırma vezicesini yani "Koşun Lan!Koşuuunn!" u yapmayı unutma. Kılıcı aldıktan sonra binadan çıkarken birde çıkışta bir eleman geliyo.Affedin beni.Kılıcı bana verin filan diyo.Sakın inanma ona. Birde bayağı zor bir semt vardı.Hani kayığa filan biniyorduk.Oranın alt katlarından birinde bir hazine sandığı var.İçinden "Terlik +2" filan gibi çok faydalı aletler çıkıyordu içinden galiba.Mutlaka uğranmalı oyun bitmeden. Kara fatmalara da dikkat et."Gel Babana" gibi çok tehlikeli bir vezice yapıyorlar.Bir bakmışsın en iyi adamın sana dalıyo. :P Buna çözüm olarak "O ne be!?" gibi bir vezice olmalı.Mutlaka savaşların başında bunu yaptır her adamına. Gubarak necatiyede sakın para mara verme.2 veziceye işi bitiyo onun. :) Şimdilik bukadar.Aklıma geldikçe yazarım ben sana. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Nasıl olduysa ben kılıcı başka birine verebildim(ama daha equip etmemiştim..) Saolun gerek kalmadı ztn..Topic'i açtıktan 2dak. sonra gizli kapıyı buldum..Ama Şeyh Cehalet beklediğimden güçlü çıktı.. Tüm karakterlerde 20+Güç 1000+Damak varken yenilince koyuyo insana.. Ama 2. denememde Şeyh Cehaleti yenmenin kolay bir yolunu,Daha savaşın başlangıcında hak sana gelince Silikonian'a "Koşun Laan Koşuuun.."vecizesi atıp,başka bir karakterle "Susun Lan" vecizesini atacaksın..Sondan sonra diğer karakterlerinle Silikonian'ın önünü duvarla kapatacaksın.Zaten "Koşun Laan KOşun" vecizesi ile güçlendirilmiş,+4tüftüf'lü bi silikonianla zor olmuyo öldürmen.. Bu arada oldu,1haftada bitiririm dediğim oyunu 2günde bitirdim.Yardımcı olan tüm ark.lar sağolsun.. Ayrıca benim çok sevdiğim bi taktik vardı.Çoklu savaşlarda başlangıçlarda,arkadaki adamlardan birine "gel babana" vecizesi atıyodum,en yakın o var die herkes etrafında doluşunca bi "Gıpraşmayın" a bakıodu savaş..Ondan soora kazanılacak exp.'i daatıyodum kafama göre.. =)[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hatta oyunun sonunda Şeyh Cehalet ejderhaya mı dönüşüyordu ne?Tam hatırlayamadım şimdi. Yani oyunun devamıda olabilirmiş gibi geliyor bana.Ama kaç sene geçti üzerinden...;) *snıff*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tuftuf'un menzilli oldugunu ben oynu bitirip 2 sene sonra tekrar başladığımda anlamıştım.) kılıcıda kimseye vermemiştim diye hatırlıyorum vermek zorunda deiliz yane ya da yanlış hatırlıyorum.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Apache, 06 Eylül 2004 14:29 tarihinde demiş ki: lale savaşçıları download verdiğin link amiga versiyonu bunun pc versiyonu vardı level cd ile vermişti onu arıyorum ben. eğer bağlantısı iyi olan birilerinde cd varsa bi yere upload edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bağlantım iyi de, çok yer istiyo ya, bi cdlik oyun. bana sınırsız bandwidth, ve koyabileceğim kadar geniş alan verin, size upload ediyim eheheh.. ya bu arada oyun zevkliydi ama çok zordu. düşmanlar random çıkıyordu. bir de her yer boş, kim nerde neden, anlamıyorsun, bi yerden bi encounter, başka bi yerde npc, pop-up şeklinde çıkıyor, uyuz edio insanı.. bi de 4 kişilik ekibime karşı, deli vecize atan 8 ırospu çıkıyor aniden, ayvayı yiyordum. ühü ben de bitirmek istiyom ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 daha ilk başta köpek saldırıyodu :) bide beddua gibi bi vecize vardı herkeze hasar veriyodu , "allah belanızı versin" mi ne öyle bişey.lord zot da ayrı bi geyikti.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ah ah anılarım depreşti yaa. Oyunun seslerini açmak için ne kasmıştım çalıştıramıyordum bir türlü hoparlörümde... (Cd Sürücüm çalışsa oyniycam şimdi bak canım çekti :)) Gel baba vecizesini bol bol kullanıp ordu yapardım kendime :). Birde karakter yaratma ekranında zarları her karakter için 1 saat atarak hepsinin maksimüm olmasını sağlardım :D...s[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Zarları bende çok atardım..Bazen çok iyi şeyler gelirdi,hatayla basardım sinir olurdum... Bu arada ark.lar silikonian'lara megadeth t-shörtü giydirirseniz armor bonus alırsınız.. Oyunda mutlaka öğrenin die önerdiğim vecize; "Gıpraşmayın"=>3x3 alanda herkezi paralyze eder.. "Şerefsizler" =>3x3 alanda herkeze 9-10 civarı damage verir.. "Koşun Laan Koşuun"=>3x3 alanda herkeze Haste yapar..(Haraket puanları 20ye çıkar..)[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 gel banana, sen bir ceviz ağacısın!. hheh. Oynamayan çok şey kaybeder.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 of bea ulan ne gundu o gun ya arkadasta oynamistik oyunun en sonunda elindeki silahi firlatma tusunu farketmistim ve en sondaki adami ole halletmistik ulean eski gunlere yâd etmenin zamani[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bana da biri yollasa bu oyunu ?? plz.....[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben bir ara upload etmeyi düşünüyordum PC versiyonunu ama boyutu düşündüğüm gibi değilmiş :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 boyut nedir ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 blackrose 'un kendi web alanı vardı ama bu kadar büyük kapasiteyi kaldırır mı veya bandwith yeter mi bilemem ona sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar