Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LvL 20 Paladin Questi

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

Görev bu;
The Test of Righteousness
Level 22 Paladin
Obtained at level 20 Alliance
Using Jordan's Weapon Notes, find some Whitestone Oak Lumber, Bailor's Refined Ore Shipment, Jordan's Smithing Hammer, and a Kor Gem, and return them to Jordan Stilwell in Ironforge.
Whitestone Oak Lumber: 0/1
Jordan's Smithing Hammer: 0/1
Jordan's Refined Ore Shipment: 0/1
Purified Kor Gem: 0/1
I'd like to reward you if you'd be willing to accept such a thing? Don't misunderstand me, my generosity is dependent on how much help you can be, but I see us both benefiting greatly from such an alliance.

I will craft for you a weapon worthy of what you've accomplished, a symbol of paladinhood and the Light, but you must gather the items I need to craft it. I've already started taking notes on the items, it just requires someone brave and skilled enough to recover them. What do you say, paladin?

Şimdi gelelim soruna. 4 tane eşya istiyor fakat nereden bulucam bunları. Sabah 10 dan beri geziyorum 1 tanesini bulamadım.[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

söle bi baktımda çeşitli questlerle baglantılı bu görev için istenen itemlar. ve hemen hemen hepsi elite mob lar oldugu için instance larda oldugunu tahmin ediyorum o yüzden haritada gösterilmiyor. hangi instance da olduklarını bulup o instanceları haritadan bulabilirsin sanırım, benimki sadece bi öneri questi yapmış digilim, bol şans . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 16 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

itemlerin bulunduğu yerler;

loch modandaki ogre kampı. yerdeki bi kutuyu açacaksın. ama açabilmen için önce şu questi alman gerek;
http://www.thottbot.com/?q=1749

bi tanesi deadminesda. 3. kapıdan geçince gelen goblinler düşürüyo

biri blackfathom deeps te. nagalardan düşüyor. ama itemi alabilmen için önce şu questi alman lazım ;
http://www.thottbot.com/?q=1598

biri silverpine forest teki shadowfang instance ında. kutudan çıkıyor. biraz ilerleyince bi adam sana kapıyı açıyor. büyük bi meydana çıkıyosun. baraka gibi bi yer var içinde atlar felan var kutu orda.

ben lvl 25 te solo olarak yapmıştım. baya zor bi quest ama verdiği mace lvl 35 e kadar idare ediyor.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
join today, live longer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 18 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
instance a girmen lazım. oklarla gösteriyo shadowfang diye. ama tek başına girmen için bi lvl 25-26 olman lazım yoksa çok zor.

Hmm tamamda dediğiniz yer kalemi. Çünkü gittim bi köy var valinn... bilmemne die.
LvL24 oldum bugün girerim herhalde 25 leyip[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen bu questi lvl25 de nasıl tek yaparsın anlamadım valla.
Bugün 2 lvl24 1 lvl22 ve 3 lvl21 girdik Blackfathom Deeps'e anca öyle gidebildik. Sonra salak gibi grubu dağıttım 1 kişi çıktı die raidden party yapcaktım 1 dk dan geri saydı herkes şehirlere teleport oldu ağlıcaktım yemin ederim.[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

blackfathomda instance a girmedim ben. girmeden önceki nagalardan düştü. bide o instance a girince şehre geri gönderme olayı ayrı. instance dan çıkıp grubu dağıtmanız lazım. sonra başka biri grubu kurarsa sorun kalmaz.

shadowfangdaki kaleye girmeden sağa doğru bi yol ayrılıyor. instance orda. ama oraya tek gitmeni tavsiye eymem çok zorlanırsın. ben baya bi öldüm orda.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
join today, live longer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1111, 19 Şubat 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
said:
Rinen, 18 Şubat 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
shadowfangdaki kaleye girmeden sağa doğru bi yol ayrılıyor. instance orda.

Düzeltim. Bitirdim questi sonunda oda oraya gittiğimde şans eseri lvl24 başka bir dwarf paladin ile karşılaıp party yapmam ile oldu.
Kalenin sağından yol falan yok kaleye giriyorsunuz ve yaratıkları bi güzel kesiyorsunuz. Zindandan adamı çıkartıyorsunuz ve size kapı açıyor. Sonra o kapı açılınca hemen karşınızdaki yerde aradığınız item duruo ama tek başına lvl25 birinin yapması imkansız. Tek tek gelse yaratıklar tamam ama bazı yerlerde 2-3 kişi dalıolar. Heleki o zindanın önündeki lvl20 yaratık ve çevresindeki 2 kurt ve 1 tanedaha elite yaratığı kesmek çok kastı. Neyseki 2 şerli çekmeyi başardık.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

bugün shadowfang e tek başıa mgitmeyi dendim lvl 23 düm önce undeadlerle kanka olduk adamalar tek olduklarıdna saldırmıyorlar 4-5 kişi toplayıp öle saldırıyorlar allahtan divine porot felan varda instance a kadar sağ salim gittim. ama sonrasi ölüm yaa. tek başınıza nasıl yaptınız?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalenin sağından yol falan yok kaleye giriyorsunuz ve yaratıkları bi güzel kesiyorsunuz. Zindandan adamı çıkartıyorsunuz ve size kapı açıyor. Sonra o kapı açılınca hemen karşınızdaki yerde aradığınız item duruo ama tek başına lvl25 birinin yapması imkansız.

bulamadım diyince kaleye girmeden önceki town ı diyorsun zannettim.
evet lvl 25 ken tek başıma yaptım. nasıl yaptım? mobları ikişer ikişer çektim. birini öldürüp instance dan kaçtım. dışarda heallenip geri girdim. bazen ikisini birden öldürdüm. 5-6 kere öldüm ama her girdiğimde mutlaka 1 mob öldürdüm. zindanın önündeki kurt ve elite lerin hareketlerini takip etseydiniz tek çekebilirdiniz. V tuşu çok işe yarıyor bu gibi durumlarda. güle güle kullan silahını.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
join today, live longer
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm güzel taktik harbiden ve helal olsun cidden.
Biz 2 kişi girdik dediğim gibi adamla acayip taktik kastık çok güzel çektik yaratıkları falan.
Kapı girişinde bi shaman vardı adamla kanka olduk hehee o bize biz ona güldük saldırmadı sağolsun :)
Mace umduğumdan daha kötü çıktı ama eski maceimden biraz daha iyi yinede :)[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...