Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Türkçe Ultima Online :)

Manloth

Öne çıkan mesajlar

game.lokum.net adresiniz gezerken sevgili null'un eklediği bir dosya ile karşılaştım. Türk sunucular için font dosyası düzenlemiş. Kendi makinemde denedim sorunsuz bütün yazılar türkçe çıkabiliyor. Zamanında rusların böyle bir şey yaptığını görmüştüm çok hoşuma gitmişti bizdede olması çok hoş :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Deneyeniniz oldumu diger işletim sistemlerinde sorun olduğunu duydum ama sanırım sadece ingilizce sürüm o/s lerde sorun oluyormuş.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

Evet eski Rol ü o dönemde oynayan herkez özlüyor.. Hatta anlatımlarla göz önüne gelen Rol ü bile özleyenler oluyor hiç oynamadıkları halde. :) Güzel bir çalışmaydı..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
"Site kısa süreli bakıma alınmıştır." gibi bir yazı var. bir de giriş formu, fakat üyeliğim olmadığı için giremiyorum.

elinde bu font dosyası olan bir arkadaş, bir yere upload edip paylaşırsa sevinirim.[signature][hline]ozzy stalker

[Bu mesaj -Myra- tarafından 19 Şubat 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...