Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dfastreload demişki:serverı açtığın zaman orda port yazar onu yazcaksın Serveri actigimda port diye bir sey yok Eksik server indirdim diyecegim o da sizin onerdiginiz zip ne yapcam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 port sphere.ini'de belirtiliyor, default olarak 2593, değiştirirsen farklı. nasıl yani eksik indirmişsin? :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi cevap yazdıgın icin saol kimse yazmıyo da ben bir sey anlamadım hmm sen diyorsun ki eksik indirmissin tam olarak nereden indirecem sen bana tam olarak bi adres ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 c:// Deki sphere dosyasının içinde bi tane'daha sphere olacak yeni metin belgesi gibi onun içinde yazıyor olmas lazım, [spo1=Port]// SERVPORT=8000 // Port number the sever is running on. The standard port number for // almost all SPHERE shards is 2593 SERVPORT=2593[/spo] diye oradan deiştirmeyi dene...[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tamam dediğinizi yaptim fakat bir değisiklik olmadı gene aynı hadatyi veriyot Server terminated by eror-3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ip'ye ne yazıyorsun[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p [Bu mesaj Lakers tarafından 31 Ocak 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 "Loginserver=127.0.0.1,2593" yazıyorum(tırnak yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya baggigonun server nasıl kurulur la ilgili bi yazısı vardi o yazı yı ariyorum snrm orarayi deyistirsem olucak nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sphereserver .exe yi falan masaüstüne koyduysan böle oluyor,bütün sphere dosyalarını aynı klasöre koy [signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Buradan[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hyr olmadı hepsi zaten aynı klasor de baggio nun yazdıgı yazıyı bi bulsam tamam o server name yi falan deistirmem gerekiyor sanirim senin bu konu hakkinda bi bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tamam saol simdi bakıyorum sonra gorusuruz hersey icin cok tsk ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Benim sphere inim bu,bazı eksik yerler olabilir,makinaya format atmıstım yeni yukledim ama çalısıyor. [spo1=Sphere.ini]//MENASOFT: SPHERE //All SPHERE script files and formats are copyright 1997-2001 Menasoft and Partners. //This file may be edited for personal use, but may not be distributed in whole or in part, in any format. //All donations and contributions become the property of Menasoft. // // Values: // Any alphanumeric string // An HTML tag // A valid complete path on a hard drive // 0 (off, false, no) or 1 (on, true, yes) // x, x1, etc a numeric integer value // a hexadecimal bit field // % 0-100 [SPHERE] //######################################################################################### //# Basic Sphere Info # //######################################################################################### // SERVNAME= // Specifys the name of your server. Player's will see this upon login and // also this is the name the web interface will use. SERVNAME=New Server Name // ADMINEMAIL= // The e-mail address (if any) of the contact person or shard administrator [email protected] // URL= // The URL (web address) if any for the shard. // Reported on the main server list for this server. URL=www.sphereserver.com // TIMEZONE=x // The local timezone, hours offset from Greenwhich, England, UK // x = a number from -12 to +12 // EST = 5. CST = 6, etc TIMEZONE=2 //######################################################################################### //# System configuration # //######################################################################################### // SERVIP=x1.x2.x3.x4 // This should always be set to 127.0.0.1. If you put an IP in here that // isn't physically on your computer, Sphere will not be able to bind the port. SERVIP=127.0.0.1 // SERVPORT=8000 // Port number the sever is running on. The standard port number for // almost all SPHERE shards is 2593 SERVPORT=2593 // NTSERVICE= // Makes the server run as an NT service when run on // Windows NT 4.0 and Windows 2000 machines // DOES NOT WORK ON WINDOWS 9x MACHINES NTSERVICE=0 // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 //######################################################################################### //# File System # //######################################################################################### // WORLDSAVE= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the SPHEREWORLD.SCP file (and all backups). WORLDSAVE=c:spheresave // SCPFILES= // The complete path to the directory where you have all the run time script // files for SPHERE SCPFILES=c:spherescripts SCPINBOXDIR=c:spherescripts // ACCTFILES= // Complete path to where on your hard drive you want the server to // read and store/backup the account files ACCTFILES=c:sphereaccounts // MULFILES= // The complete path to the directory where UO is installed. // The default location for non-T2A installations is C:UO // The default location for T2A installations is C:Program FilesUltima Online MULFILES=C:Program FilesUltima Online // LOG= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the log files. LOG=c:spherelogs //######################################################################################### //# Listing the sphere # //######################################################################################### //REGISTERFLAG=?? // REGPASS= password to reserve my server name on the registration server. REGPASS= // REGISTERSERVER= // A string containing the machine name and network name for central server // listing REGISTERSERVER=menace.ne.mediaone.net // NOTES= Anything I want to say about this server on the registration board. NOTES= // LANG=English // The primary language for this server. LANG=English //######################################################################################### //# In Game Environment # //######################################################################################### // LIGHTDAY=x // Light level to use at day // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTDAY=19 // LIGHTNIGHT=x // Light level to use at night // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTNIGHT=19 // Light level to use in dungeons // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) DUNGEONLIGHT=0 // GAMEMINUTELENGTH=x // Length of the game world minute in real world seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Simdi ben bunu eklesem olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Denemesi bedave bir'de şöyle bir yazı var senin sorunun için [spo1=Eror -3]Error -3 Buda cok sık rastlanan Unzip sorunlarındandır.Sphere Klasorunuzun C:/Sphere Olmasına dikkat edin C:/sphere dizini içine Sphere die ek dosya acmasın.Onu düzeltin sorun geçecektir veya Olmuyorsa . Sphere.ini yi aciyorus actıkmı ? Şimdi ordan Save Diye aratiyorus arattıkmı aha orda klasor adı yazıyor ordan düzeltin. C:/xxxx/save şeklinde yapın.[ artık sphere klasorunuz nerdeyse] , ve spheretables.scp [ nbl scriptleri için ] orada bazı tanımlamalar var C:/sphere/scripts/xxx.scp şeklinde Onları kendi klasorunuze göre uyarlamayıda unutmayın..[/spo] [Bu mesaj Lakers tarafından 31 Ocak 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hahah seni sevdim digerleri gibi değilsin :D bi deniyecem saol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya denedim olmadı ben beceriksizim biraz heralde ya kızmassan senden bir sey isteyecem acaba sende server var mı hazır varsa msn mi veriyim sana ozel mesaj dan bana yollarmısın bu kdrını yaptin bunuda yaparsan cok sevinirim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bilgisayarım'da bir sorun var msn'e yada,online oynanan hiç bir servera giremiyorum,kusura bakma, P.s:Girebilseydim yollamazdım.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwayne_Hawkmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Başka bi yollama sansın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 [spo1=Msn'im][email protected][/spo][signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiLLBiLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar