laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 "Ultima Online does nor appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM" Şimdi ben internetten Uo:Samurai Empire'i yükledim. UOGATEWAY programı ile oyuna girebiliyorum. Ancak herhangi bir serverın clientini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Beni bilgilendirebilir misiniz?[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ultima Online makinaya yukledinmi?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ultima online bilgisayarında yüklü değil. Tekrar yükleyin diyor. Eğer 2d ye girmeye çalışıyorsan bu hatayı alırsın sanıyorum Samurai Empire yüklüyken.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyide arkadaşlar ben UO:SE'yi yükledim ve uogateway programıyla örneğin loredor'a girebiliyorum. Ama başka bir serverın clientine tıkladığımda bu hata geliyor.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benim msjı okudun mu :/ sorun samurai den kaynaklı diyorum aloo :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Bellow, 17 Şubat 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Benim msjı okudun mu :/ sorun samurai den kaynaklı diyorum aloo :P Peki ben mi anlatamıyorum. Samurai da sonuçta uo. Ne alakası var ki SAmurayla.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Samuray 3d diğeri 2d :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Alla alla ? Eminmisin. Peki ben nasıl 2d ile girebiliyorum. [Bu mesaj laiquendo tarafından 17 Şubat 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Biz burda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Senin 2d ile nasıl girip girmediğin beni ilgilendirmez. Uogatewayden girebiliyorum clientten giremiyorum demişsin. Clientle 2d ler çalışıyor. Eğer 2d ye girebiliyorsan problemin yok sanıyorum hadi güle güle.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bellow dalkavukluktan başka yaptığın bişey yok. Hiç SE'yi yükledin mi de bana yardımcı olmaya çalışıyorsun. Mavaldan gazel okuyorsun..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Lol komedisin ya. Sıkışınca tipik hareket hakaret etmek. Nese saol sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sende sorununu düzgün anlatsaydın yamuk yumuk anlatmak yerine. Client dediysen 2d demektir.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eee şimdi mi anladın bunu.. Off güya bilgili insanlarsınız.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: laiquendo, 17 Şubat 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Alla alla ? Eminmisin. Peki ben nasıl 2d ile girebiliyorum. Ben sabahtan beri sana bunu anlatmaya çalışıyorum sen gelmiş son msjında bana şimdi mi anladın bunu diyorsun o_O[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bak güzel kardeşim. Sen AOS ile 2d veya 3d olmasına bakmadan oyuna girebiliyor musunuz herhangi bir clientle. Ben de diyorum ki sonuçta bu da UO ve 2d veya 3d farketmez. Eğer client 2d ise 2d olarak girersin. 3d ise 3d. Olay bu sen burayı kaçırmışsın. Devrelerini kontrol ettir.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yaw arkadaşım adam yardımcı olmaya çalışmış dooru veya ytanlış.Tartışmaya gerek yok.Burayı yardım alma amacıyla açmışın yardımcı olmaya çalışanlarla ne olursa olsun boole konuşmamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sen Need For Speed ile Fifa'ya girebiliyor musun ?[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Burda zaten bilgili insanlar sadece Bronx Baggio ve Yetkililer, diğer insanlar havadan sudan konuşmasını çok iyi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar