Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne demek arkadaşlar...

laiquendo

Öne çıkan mesajlar

"Ultima Online does nor appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM"

Şimdi ben internetten Uo:Samurai Empire'i yükledim. UOGATEWAY programı ile oyuna girebiliyorum. Ancak herhangi bir serverın clientini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Beni bilgilendirebilir misiniz?[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima online bilgisayarında yüklü değil. Tekrar yükleyin diyor. Eğer 2d ye girmeye çalışıyorsan bu hatayı alırsın sanıyorum Samurai Empire yüklüyken.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz burda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Senin 2d ile nasıl girip girmediğin beni ilgilendirmez. Uogatewayden girebiliyorum clientten giremiyorum demişsin. Clientle 2d ler çalışıyor. Eğer 2d ye girebiliyorsan problemin yok sanıyorum hadi güle güle.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Sosyal ağlarda paylaş

Lol komedisin ya. Sıkışınca tipik hareket hakaret etmek. Nese saol sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sende sorununu düzgün anlatsaydın yamuk yumuk anlatmak yerine. Client dediysen 2d demektir.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

said:
laiquendo, 17 Şubat 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Alla alla ? Eminmisin. Peki ben nasıl 2d ile girebiliyorum.

Ben sabahtan beri sana bunu anlatmaya çalışıyorum sen gelmiş son msjında bana şimdi mi anladın bunu diyorsun o_O[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

Bak güzel kardeşim. Sen AOS ile 2d veya 3d olmasına bakmadan oyuna girebiliyor musunuz herhangi bir clientle. Ben de diyorum ki sonuçta bu da UO ve 2d veya 3d farketmez. Eğer client 2d ise 2d olarak girersin. 3d ise 3d. Olay bu sen burayı kaçırmışsın. Devrelerini kontrol ettir.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...