BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buda nostalji olsun : ) MJ ' nin kaşının açıldıı blok zamanında indiana ile play off serisinin (4-3 chicago'nun üstünlüü ile seri tamamlanmıştı) bir maçında olan olay... http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6823 resme siz bakın inatla açılmı resim çünkü... [signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 11 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu blogun videosunu falan bulsa biri baya hoş olur..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evt resimden bişey anlaşılmıyor zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o dönemlerde sadece resimlerle ilgileniodm : ( kendi albümlerimizi yapıyorduk arkadaşla bayada güzel resimler bulmuştuk .. hala arada bakar nostalji yaparm : ) videosu baya kasar gibi... ben canlıda görmüştüm ntv de o yüzden hayal edebiliorm da sizde haklsnz ..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: hö? o zamanlar ntv vermiyodu ki? kanal d veriyodu diye hatırlıyorum :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet iyi yazmış arkadaş..veya karıştırmış olabilir normal bişi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6823 tiknabilir yapsaydin keske diger türlü üseniyom...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: hö? o zamanlar ntv vermiyodu ki? kanal d veriyodu diye hatırlıyorum bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 açılmıyo[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet maalesef açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 resim silinmiş..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalnız ben arkada marilyn manson posterimi gördüm ![signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 albümü upload mekanı olarak kullanırsanız silinir tabi. ama ben size bildigim bikaç site söyliyim www.imageshack.us www.uploadyourimage.com www.uploadyourimages.com yeter sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu... gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Liebe, 12 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki: yalnız ben arkada marilyn manson posterimi gördüm ! haha imkansız[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: HellHound, 12 Şubat 2005 06:38 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu... gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in şöle söliim o dönemler nba manyaydım ve hiç bişeyi kaçırmıodm.. o yüzden yayınlanmadına adım gibi eminim eet kanal d veriodu bende sabahlıodm heleki utah- bulls serilerinde.. ama spor haberlerinde ntv maçların skorlarını verip 1-2 maçtan özet gösteriodu[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hata: Aranan üye ile ilgili bir sorun var. (gösterim yetkileri kısıtlanmış veya sisteme herhangi bir resim göndermemiş olabilir)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://img205.exs.cx/my.php?loc=img205&image=521nm.jpg [signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's galleryBiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 12 Şubat 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 AÇILMIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar