BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buda nostalji olsun : ) MJ ' nin kaşının açıldıı blok zamanında indiana ile play off serisinin (4-3 chicago'nun üstünlüü ile seri tamamlanmıştı) bir maçında olan olay... http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6823 resme siz bakın inatla açılmı resim çünkü... [signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 11 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu blogun videosunu falan bulsa biri baya hoş olur..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evt resimden bişey anlaşılmıyor zaten.[signature][hline]jan d.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o dönemlerde sadece resimlerle ilgileniodm : ( kendi albümlerimizi yapıyorduk arkadaşla bayada güzel resimler bulmuştuk .. hala arada bakar nostalji yaparm : ) videosu baya kasar gibi... ben canlıda görmüştüm ntv de o yüzden hayal edebiliorm da sizde haklsnz ..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: hö? o zamanlar ntv vermiyodu ki? kanal d veriyodu diye hatırlıyorum :tup:[signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet iyi yazmış arkadaş..veya karıştırmış olabilir normal bişi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6823 tiknabilir yapsaydin keske diger türlü üseniyom...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: hö? o zamanlar ntv vermiyodu ki? kanal d veriyodu diye hatırlıyorum bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 açılmıyo[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 resim silinmiş..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalnız ben arkada marilyn manson posterimi gördüm ![signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 albümü upload mekanı olarak kullanırsanız silinir tabi. ama ben size bildigim bikaç site söyliyim www.imageshack.us www.uploadyourimage.com www.uploadyourimages.com yeter sanırım.
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu... gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Liebe, 12 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki: yalnız ben arkada marilyn manson posterimi gördüm ! haha imkansız[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: HellHound, 12 Şubat 2005 06:38 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn özetleride ntv veriodı canlı derken olayı götme anlamnda dedim mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu... gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in şöle söliim o dönemler nba manyaydım ve hiç bişeyi kaçırmıodm.. o yüzden yayınlanmadına adım gibi eminim eet kanal d veriodu bende sabahlıodm heleki utah- bulls serilerinde.. ama spor haberlerinde ntv maçların skorlarını verip 1-2 maçtan özet gösteriodu[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hata: Aranan üye ile ilgili bir sorun var. (gösterim yetkileri kısıtlanmış veya sisteme herhangi bir resim göndermemiş olabilir)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://img205.exs.cx/my.php?loc=img205&image=521nm.jpg [signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's galleryBiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 12 Şubat 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar