Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

madem blok dediniz...

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

buda nostalji olsun : )

MJ ' nin kaşının açıldıı blok
zamanında indiana ile play off serisinin (4-3 chicago'nun üstünlüü ile seri tamamlanmıştı) bir maçında olan olay...

http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6823

resme siz bakın inatla açılmı resim çünkü...

[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]

[Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 11 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o dönemlerde sadece resimlerle ilgileniodm : (

kendi albümlerimizi yapıyorduk arkadaşla
bayada güzel resimler bulmuştuk ..

hala arada bakar nostalji yaparm : )

videosu baya kasar gibi...
ben canlıda görmüştüm ntv de o yüzden hayal edebiliorm da sizde haklsnz ..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

evet iyi yazmış arkadaş..veya karıştırmış olabilir normal bişi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
hö?
o zamanlar ntv vermiyodu ki?
kanal d veriyodu diye hatırlıyorum

bu maç tr kanallarında yayınlanmadı ztn
özetleride ntv veriodı
canlı derken olayı götme anlamnda dedim[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
özetleride ntv veriodı
canlı derken olayı götme anlamnda dedim

mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu...

gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 12 Şubat 2005 06:38 tarihinde demiş ki:
said:
BiTcH_oFBaT, 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
özetleride ntv veriodı
canlı derken olayı götme anlamnda dedim

mac yayinlandi mi yayinlanmadi mi hatirlamiorum ama o donemlerde maclari kanal d veriyordu...

gene haftada bir mac verirlerdi finallerinde hepsini canli yayinlarlardi, hatta nba action'i bile yayinliyordu kanal d. ilk senelerde (Chicago Bulls'un son 3 sampiyonluguna denk gelir o seneler) gayet saglam bir yayin programi yaratmislardi, ama sonra (ozellikle ligde 98-99 sezonu basinda yasanan kargasa yuzunden) iyice laubalilestiler, ilgisizlik diz boyu oldu... bunun uzerine haklarini ntv aldi nba'in

şöle söliim o dönemler nba manyaydım ve hiç bişeyi kaçırmıodm..

o yüzden yayınlanmadına adım gibi eminim
eet kanal d veriodu bende sabahlıodm heleki utah- bulls serilerinde..

ama spor haberlerinde ntv maçların skorlarını verip 1-2 maçtan özet gösteriodu[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hata: Aranan üye ile ilgili bir sorun var. (gösterim yetkileri kısıtlanmış veya sisteme herhangi bir resim göndermemiş olabilir)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki:
ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an.

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...