Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Petin ultisi insanlıktan öte birşey ama :) Ayrıca trueshot aura 30 attack power verse o kadar da önemli değil bence 650 manaya atıyorsun bide. Zaten ranged attack powerım 400 idi benim düşün bir de level 60 olsam ranged attack powerım 900 olsa ne 930 olsa ne yani.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Opfff açılsa artık retail de oynasak[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abı talent ayarlıyorum kafam allak bullak oldu ynaı.sıfır talent skıllıyle nasıl stınglerı atıp trapları kuruyonuz.bunu bana acıklayında daha mantıklı bı talent tree yapmaya calısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Skilli öğrenirsin ve trapi koyarsın bu kadar basit. Ama mesela trap için talent verirsen özellikle, etkisi artar traplerin. Bence level 60 a kadar beast mastery ile kasmak lazım. Zaten, retailden sonra ilk 1 ay herkes mob kesip level falan kasar öyle büyük raidler falan olmaz. Beast mastery ile level 60 a gelirsin sonra 1 gold verip değiştirirsin kral olur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Trueshot aura ben grup savaşı istediğimden bana göre, 3. levelında 60 yard mesafeye 30 ekliyor bildiğim kadarıyla, sadece karizması için alırım =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya fazla bişey eklemiyo onun yerine daha faideli şeyler al bence.ama diyosan kaplanımın üstünde trueshot auram açık gezcem bişey diemem[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en mantıklısı privan dedıgı gibi lvl60 kadar beast abanırsın sonra talentları sıfırlayıp pvp mod getırırsın yoksa pet pvp de istedıgın kadar talent aban yalan ha ama 60a kadar yapıcagın pvp lerde pet kurtarırmı bilemem petler genelde maymun oluyor[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Trueshot aura ben grup savaşı istediğimden bana göre, 3. levelında 60 yard mesafeye 30 ekliyor bildiğim kadarıyla, sadece karizması için alırım =) Trueshot auranın sadece 1 levelı var...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hayır, eğer onu alırsan upgradeleri var hunter trainerdan teachleyebileceğin[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yahu biz skilleri kıyaslamıyoruz talent olduğu için muhabbetimiz. Talent üzerine öğrenilebilen skiller her dalda ve her ultide var. Yani 60 ranged attack power alacağıma birde aynı koşullarda alacağın şu özelliğe bak: Aimed Shot Rank 6 Talent Marksmanship 60 An aimed shot that increases ranged damage by 600. Wing Clip Rank 3 Survival 60 Inflicts 50 damage and reduces the enemy target's movement speed to 40% of normal for 10 sec. 4 Gold 70 Silver Yani trueshota ben pek anlam veremiyorum parlayarak gezme artisliği dışında. Yine de siz bilirsiniz. Zaten aspect of hawk ile 110 ranged ap alıyorsun. Hunter mark ve pasif bi sürü ability yanı sıra bir de itemlarla 1000+ ap ye sahip oluyorsun 30 daha olsa ne farkeder ya [signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 09 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 30 daha olsa ne farkader di ise neden 30 eksiği ile oynamıyorsun hatta madem onunda farkı yok onun da 30 eksiği ile hataa ............... . . . . . . . 0 damage ile oyna madem 30 farkın bir eksiği yok heheh Her damage yararlıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi sonuçta huntersın senin için ilk önemli olan nokta ranged power en üst düzeye çıkarmak yani pet gerçekten pve dışında bir işe yarayan birşey değil lvl 40da petin 40 varsa ne olucak 60 vursa ne olucak ki her zamanda vurmuyor[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 .... Ya sen oyunu oynadınmı daha önce? Bu talentları "gm bey talent pliz" diyince vermiyorlar. Her damage daha iyidir dersen her defence da daha iyidir, her crit chance da daha iyidir, her hit chance da daha iyidir, her heal de daha iyidir, her DoT da daha iyidir, her curse de daha iyidir... Peki bunların hepsini bir anda alabilirmisin? Yani adama petin vurdukça pasif olarak senin sürekli heallenmen vuracağın fazladan 1-2 damagedan çok daha mühim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Lind3r0th, 09 Şubat 2005 12:52 tarihinde demiş ki: abi sonuçta huntersın senin için ilk önemli olan nokta ranged power en üst düzeye çıkarmak yani pet gerçekten pve dışında bir işe yarayan birşey değil lvl 40da petin 40 varsa ne olucak 60 vursa ne olucak ki her zamanda vurmuyor Sen hiç petle karşılaşmamışsın sanıyorum feara ve polye %50 immune olan, ve critleyince 400 500 civarı vuran petler var level 50+da.. Ben level 34ken bile frenzy olamayan gariban petim 100 100 vuruyordu. Üstelik denildiği gibi, mobları playerlardan daha çok ıskalıyorsun, ayrıca kimse de karambolde pete çalışmıyor direk aradan bedava gelior killler[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hunter isen pek heallenme şansın olmuyor. Bir anda aldın aldın yoksa rakip yakınlaşırsa kazanma şansın düşüyor. Rakibinde kaybetmesi için senin damage vermen lazım ki bu da daha yüksek damage ile daha hızlı olur. Daha önce oynadım ama az oynadım yani senin kadar çok oynamamışımdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oda olabilir talent bu kişiden kişiye değişir tabiki ama olur ya rogue yada warrior la malee olayına girersen bu petin 20 hp vermesi pek işe yaramaz gibi geliyor bana uzaktan zaten petın vurması sana heal verse ne olcak adam uzaktan sana taşmı atıcak[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir anda "alman" için adamı savaş başladığı snden itibaren yukarıda yazıya bakıyoruz cosmos kullanıyorsak. Trueshot aura olmadan 45DPS görüyorum. Trueshot aura ile 48-49 dps... 3-4 damage fazla vuruyorsun. Pet ise, düz vuruşla 80 100 vuruyor. Bunun yarısını reduce etse adam dahi, 40 50.. Ayrıca Claw ile 40 vuruyor. Bite ile 25 civarı vuruyor. Ya neyse boşverin siz pet bişeye yaramıyor zaten. Savaşın tam göbeğindeyken petin her vuruşunda(1 dahi vursa) sizi 40 heallemesi önemli de değilse artık, WoW da önemli değildir diyin.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Lind3r0th, 09 Şubat 2005 13:00 tarihinde demiş ki: oda olabilir talent bu kişiden kişiye değişir tabiki ama olur ya rogue yada warrior la malee olayına girersen bu petin 20 hp vermesi pek işe yaramaz gibi geliyor bana uzaktan zaten petın vurması sana heal verse ne olcak adam uzaktan sana taşmı atıcak Spirit Bond Rank 3 Talent Beast Mastery 60 Every time your pet strikes an enemy, you gain 40 health. Uzak yakın diye birşey yok adam senin üstüne çıkmış seni gırtlaklıyor da olsa healleniyorsun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Valla ben en çok mage kesmeyi seviyorum onlarda pete poly atıp bana dalıyor ee bu durumda petin pek işlevi kalmıyo bende range e agırlık verme taraftarıyım :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Petin her vuruşuyle sahibini heallemesi çok güzel birşey ama onu kullanabilmek için Marksmanshipten fedakarlık gerekiyor. 2 ucu boklu değnek yani :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ign de 20 yazıyor hmm düzeltmemişler lvl40 da cıkıyormus 180 mana istiyor doğrumu zamanlı filanmı bu 30sn gibi yada bir kere basınca mana bitene kadar gidiyormu[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Opohahaha adamın biri ne yazmış bakın: "Equip - increases healing done by spells and effects by 40" So each time my pet strikes an ememy, I gain 80 health? Or is that too much to ask for? Harbi eğer böyle bir bug olursa varsa azuah oyunu mahvederim ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aslında kullanılması gerekiyor spells and effects diyo.ama abartı olur cidden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tabi abi mantıken kullanılıyor zaten. Ayrıca mend pette işe yarayan item bunda da yarayabilir :D O zaman bütün sete 40 heal effect veren parça bulup snde 400 heallanırsın ohaha :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ehehe trushot aura nın herhangi bir visual efekti yok, yani parlamıyorsunuz paladin gibi. Ayrıca 30 yard içindeki guruba seviye 1 de 30 seviye 2 de 45 seviye 4 de 60 attack power veriyor. 31 talent i sadece onun iin almak çok gereksiz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar