Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter PvP

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Absolutunkini daha fazla mahvetmeyelim =)

Hunter PvP düşündüm, bu nasıl sizce? Precision daha iyidir di mi improved falcon strike dan?

Beast Mastery Talents (5 points)

Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%.

Marksmanship Talents (36 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Improved Arcane Shot - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second.

Improved Serpent Sting - 5/5 points
Increases the damage done by your Serpent Sting by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Scatter Shot - 1/1 points
A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 points
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Trueshot Aura - 1/1 points
Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30.

Survival Talents (10 points)

Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

Improved Wing Clip - 5/5 points
Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Ya amacım zaten petin arkadan sürekli vurması, adam yanıma gelince de wing clap atıp, aspect of the tiger la kaçmak, sonra tekrar oklamak vs.
Yakın savaş düşünmüyorum yani.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha aklıma şu booty bayın kuzeyi neresi oluyordu unuttum herneyse yolda pala ile kapışmam geldi yani yaklaşık 5dk koşmuşuzdur 2mizde ben hunter olarak önde o ezmek için arkada yani bomba olaydı hunter oynayanlara sabır yani gerçekten extra bir klavye olayı gerekiyor cidden.(Ha hikayenin sonunda pala öldü kudurmuştur heralde)[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sağda ve solda sidebar
Bir normal bar, üstüne second bar, üst sağa 2 rowlu popbar.

Ve yetmicek bunlar =)

Cidden feci micro gerekiyor. Adam yanina gelince aspect of the monkey, wing clap, biraz uzaklas, aspect of the tiger, arkani dön kac, sonra önünü dön, geri gide gide concussive shot, arcane shot, dur biraz okla, sonra tekrar monkey, tekrar wing clap
ohoy =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

Pete poly Sonrada blink. Bu şekilde pek zorlanmıyorum Hunterları keserken. Aspect of chteaah yaparlarsa zaten bir büyü atınca dazed oluyorlar. Ancak arada iş kazası çıkıyor attığım forst nove blast wave vb büyüler havyanada dmg verip poly den çıkartıyor. O zaman kastırıyor işte :)
Toplu savaşlarda çok iş yapıyor ama hunter. Solo olarakta bence paladin ve warior u rahat kesebilir.

//Evet hayvan mage e vurunca cast süresi uzuyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
Açıkcası iyi ama yakına geldimi rakip gene zayıf kalır gibime geliyor. Yani Survivalda başka kullanışlı şeyler yok mu PvP için? hiç incelemedim survival bilemiyorum.

Survıval de counterattack acıp bırakıyosun... gerı kalan hop marksmanshıp e pvp ıcın.

Bıde yanına adamgese bıle uzeklasman ıcın envaı cesıt yol var. Sırttakı sılaha gerek yok cekmeye...

1- parry chance ac. counterrattack bas dısorıent et kac.
2- traple dondur kac.
3- scatter shot at kac
4- Wıngclıp at kac ( az class ıcınde olsa kacılabılıyor )

Onun dısında concussıon shot u ıyı kullanmak zaten dusmanı kolay kolay yaklastırmıyor ( hele bıde stun ederse ahh ah :P )

zaten agılıty gıydırıyorsun ve 40 tan sonra maıl gıyıyor hunter... dıbıne gelen sana ıstenılen damage ı veremeden kacılıyor + adamın low speed sılahı varsa, cok kısa sure acılıp kapatılan cheetah ta aradakı mesafeyı korutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
trueshot aura kendinide etkiliyo dimi?
ama onları yapsanız bile bi mage icin yanınıza yaklasmak pekte zor olmayacaktır bence =)

Inan hunter ın damage ı mage den altta kalacak gıbı degıl ( tabıkı mage daha fazla). blınk olsa bıle koskoca 41 yard var arada stunlar ve traplar. mage ın fıre buyu den stun yemedıkten sonra mage ler sorun teskıl etmıyor o kadar. bırde Hunter Cat kullanıyorsa 1.2 speedli kesiciklerden mage e cast timeli buyu atmak haram oluyor. ınst atıyor. ( outdoor speedı yukseltılmemıs beast mage den chıll yıyıp ar ından dolayı arkada kalırsa o zaman mage cosar tabı )

Ama her ne varkı mage ılk gorurse Fıreball-Absence of Mind-Pyroblast-2 ınst. fıre buyusu,- Cone of cold- arcane mıssıledırek hunter ın canı kadar alıyor ve atımı ınstantlardan dolayı ve pyroblastın hayvan otesı damage ınden dolayı hunterı yatırabılır :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 08 Şubat 2005 05:36 tarihinde demiş ki:
vs hunter pvp de kural zaten sey
peti tanimak

haha
Pet le mi duel ediyosun
eternal'lin de şeyi vardi bir ara'Pet'in (pedimle uyumluyum)le uyum içinde olicaksin
birak pet dedigin nedir tanksada dd isede sana vuracagi duel boyunca 150max 200dmg. hadi bilemedin 250 olsun

ayrica hunteri birakin close combat ezik olsun
wing clipiniz olsun yeterli
yapacaginiz şey zaten (gerçi yüksek lvl olmadan dediğim gibi pvp hakkında , ne anlatsam traş gelecek size)
freezing trapi kur dur üstünde
gelsin adam girsin gelmezse mesafeli sık kafasina kafasina ,
trapa girince kac 100 metre ileri
faign death-re trap
tekrar sıkmaya başla gene paşa paşa gelip trape girecek
gene kaç gene sık. öldü
adam 'look of monkey' yapmak zorunda
ha paladinse bide mana drain okunu verirsin ufaktan
warriorsa zaten dediğim yeterli , rogue ise (ben değilsem) gene yeterli
mage ise trapi duel başlayinca(yada gankliyorsan yanında koşup) bacaginin yanina atarsin zaten . sonrasi ayni
priest ise bilemiyorum direk öl , genelde öyle oluyor

bu kadar
hunter tam tersine en kolay duel yapan
en kolay ve çok class ı kesebilen bir karakter
öyle çokda bi kasıntı şuna tiklayim buna tiklayim yok[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ha rogue hunter a ne yapar
improved sap 3/3 yoksa 0 şans
varsa
duel başlayinca (yada yanina giderken)
detect traps i açarsin
stealth olur sprinte basar, trapi koyunca flare atmadan yanina girip saplar , sonra stealth halde trapi disarm eder bodos girişirsin (silahinda cripling poison var zaten, adam yapişti yere) yapabileceği bişey yok melee , her türlü kestin adami gratz[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter olarak en kolay öldürdüğüm adamlar spellcasterlar.. Paladinler ise zulümdü.. Ama yinede iyi oynayınca değişiyor.
Ben iyi pvp yapmak için beastmastery i düşük bırakmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Çoğu zaman rakiple karşılaştığınızda entangle,sap,stun yani mutlaka sizi durduracak bir büyü yapıyor. Burada Frenzy skilli olan bir hayvanınız varsa adamı parçalıyor. Benim raptorum çoğu zaman benim gidemediğim şehir içine girip adamı kesip çıkıyordu :)
Şimdi şöyle birşey var özellikle claw skiliyle pet 70/80 dps + critle= 140-160/dps vurabiliyor. Böyle olunca beast masterdan da güzel bir pvp karakteri olabiliyor. Ancak skille sahip olduğunuz zaman talentlar da ne yazık ki o kadar önemli değil bu oyunda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...