Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 anakart: asus a7v8x-x işlemci: amd 2500+ yaklaşık 1 ay önce cpu çok ısınmaya başladı. normalde 50-60 derece iken, 80-90 oluyodu hep. ben de cpuidle extreme kurdum, çok işime yaradı. 60-70 civarında oluyo hep cpu. ama oyun oynayamıyorum. basit uygulamalar dışında ne açsam aleti coşturuyo 100'e kadar çıkarıyo. ne yapıyım? - cpu idle extreme'in daha iyi çalışması için mother board monitor diye bi program varmış, onu yükledim. ama iyice cozuttu 90dan aşşa inmez oldu. uninstall ettim. - bütün updateler yüklü, ama bios update yapmadım hiçbişeyde. - bu ısınma problemi sp2 yüklediğim zamanlardan beri başladı yaklaşık. bildiğim kadarıyla sp2 cpu'nun idle olduğu zamanları çaktırmadan defrag yapmak için kullanıyo. acaba onunla alakası olabilir mi? ne zaman hdd horuldamaya başlasa mutlaka sıcaklık artıyo. - elbette fan'ı değiştiricem, software olarak hiçbişeyin tam çözüm olamayacağını biliyorum. ama eğer sorun yüklediğim bişeylerden kaynaklanıyosa çözüm de öyle olabilir diye düşünüyorum. durum budur. ne yapıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Anakartın sistemine etkili olacak birşey yüklemiş olcağını düşünmüyorum ama genede kontrol et.. Fan ın sıcaklıklara göre davranışı bozulmuş olabilir anakarttan. Yani anakart fanı çok yawaş döndürüyodur belki. 100 derece öldürür işlemciyi.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Software'sel bir sorun olacagini sanmam ben. Kasanin butun fanlari normal calisiyorsa, termal macun alip CPU fanini sok, temizleyip tekrar macunla.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 60-70 mi Benim 75 den asagi indigini görmedim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 termal macunla 60 a dusmesı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: swswsw, 17 Şubat 2005 11:03 tarihinde demiş ki: 60-70 mi Benim 75 den asagi indigini görmedim. YUHANESS! :-o[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 17 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 amd xp 2800+ var bende epox 8rda+ anakartla ve şu anda 15-20gündür açık bilgisayar,sıcaklığı şu an cpu50 kasa33 derece.hiçbir ekstra soğutma yöntemi falan kullanmıyorum,kutudan çıkan fanlar hepsi.diğer özelliklerle beraber bir sc de şöyle;http://us.f2.yahoofs.com/bc/400fc37e_49a9/bc/My+Documents/Clipboard01.jpg?bf9.IFCBUK.EKble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Fotoraf makinam olsa gösterim Bazenleri 80 vuruyor 70 de restart etmesinide kapattim...Bilgisyar Restartli 7 aydir Restartsiz 14 gündür açik..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Fan bozuktur, dönmüyordur, yerine oturmamıştır, vetya yerinden oynaıştır. Açıp bi abak.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 100 c OHAAA Benim 2500+,1.8 voltaj ile 3200+ e overclock edilmiş durumda ayrıca makina 3 haftadan fazladır 1 gün bile dinlenmedi,ve 50nin üzerine çıktığını görmedim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar