Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda masalarımız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

az bi karanlıkmış , farkettim ben de.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.

[Bu mesaj Head tarafından 13 Şubat 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zeppelin fotoraf çekicem diye toplamadıysa bende neyim :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
ya beyler masasının üstü paso karikatür dergisi kaplı olan bi ben mi varım ya...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
hihihi yok yok normalde de öle yannız çay normalde monitörün solunda durur, onu sağa çektim resimde görünsün diye :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Mesaj tarihi:
hmm herkesin montior dibinde buna göre
kaciniz gözlük kullanacak kadar bozdu gözlerini harbi merak ettim :) (ben başardimda hani başkalari varmi yalnizmiyim ben acaba die düsünüom)[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Mesaj tarihi:
ya ben genelde dağıtmak için monitör yanlarını diil tüm odayı kullanırım o zaman dağınıklık neymiş görürsünüz:lol:sonra da bi kıza hiç yakışmıo dersiniz...napalım biz de insanız:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
güzelmiş benim öteki evde (konyaltındaki) yatağımın altından makarna tabağı cıktı masam dağınık değildir ben dağıtırım abim toplar saolsun abim dağınık olmaz pek bi abim gider istanbula ozamöan dağınık olur[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:

aha buda benimki

[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
my blog!

Mesaj tarihi:
ustu tamemen cikolata ambalajıyla kaplı kalvyeyi zor goruorum...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
  • Yeni Oluştur...