tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 (düzenlendi) afaroz edildim. sessiz sedasız bir esintimişcesine ağızdan çıkmadan duyulan bir soru ortaya çıkıyor, neden? peki. benimle tekrar arkadaş olur musunuz? 2 senedir kullanmıyorum çok mutluyum(zaten hiç istemeden bağımlı olmuştum biri bana ne olduğunu söylemeden crack içirdiği zaman)(kıramadığım hoş bir bayan, ki zaten harbiden zararsız ve geliştirice olan lsd ortak yönümüz olması, zehirle ilacın farkının dozaj olduğuna inanmam gibi şeytanın fısıtlları benimleydi) neyse ben çok eğlenerek ve paylaşarak geçirdiğim vakitlerin sadece benim deneyimimde keyiflik olan fakat başkalarının deneyiminde naparsam yapim feellerimi reach edemediğimi öğrendim aslında her şey bunla ilgili. bunun ışığında ilk söylediğimi soruyorum tekrar, buradaki yetkililer hosgeldindeki uyarı kurallarını bile uygulamayacak kadar kesin bir tavırla kanalları açma ricalarımı görmezden gelip cevap bile vermiyorlar lütfen olmicaksa hayır der misiniz desem bile aynı bu üslupla burda da sormak istiyorum kanalları açar mısınız aranıza alır mısınız ? hayır ise hayır demeniz en azından yeterli olurdu. ve başka bi olay da sebebiyle ilgili hiç bir laf duyrulmadanm diğer discorddan banlanmam bunla ilgili uzun bi şey de yazmıştım ama haklıyı menfaatci olarak görme alışkanlığından muzdaripim sanırım. tam değil de anlaşılacak biçimde söyledim bence. benim hayatımdaki çoğu ilişkide etrafımdakiler haksız olmama aşırı uğraşı ve aynı zamanda haklı olma aşırı uğraşı veriyorlar gözlemlediğim kadarıyla ve kesinlikle doğru gözlemler olduğunu duyuyorum bazen imho sen haklısını başarabilenler. (edited)Friday, July 3, 2026 10:52 AM who does bro think he is ------------ne diyorsun (what is it ?)------------ (türkçesi aşağıda) When all old friend circles abandon you, it triggers an intense period of grief, identity loss, and social isolation. However, it also creates a powerful, blank slate to outgrow old habits, set stronger boundaries, and cultivate highly authentic relationships based on your current values. The separation from old friend groups typically unfolds in a few distinct phases and yields some surprising truths: The Emotional Fallout: You will naturally experience grief and rejection, often questioning your own self-worth. Many users on forums like Reddit note that losing an entire circle at once feels deeply disorienting, and it is normal to mourn the shared history and time spent together.A Shift in Priorities: As noted by sociologists and Vogue, friendship circles naturally shrink after age 25. People often abandon or drift from older circles as their life priorities shift—such as starting careers, moving to new cities, or focusing on committed relationships. Outgrowing Convenience: Many old circles are "situational friendships" based on where you went to school, your old neighborhood, or the local spots you used to frequent. Losing them often means you have outgrown the convenience of the dynamic. A Clean Slate for Authenticity: People sometimes step away from groups because core belief systems are no longer compatible, or because they felt a group had become toxic or unsupportive. Moving on from this allows you to reclaim your boundaries and focus entirely on your personal happiness. To help you navigate this transition, tell me a bit about what caused the shift:Did a specific conflict happen, or did you just gradually drift apart?Are you currently looking to rebuild a new social life or focusing on solo healing right now?Let me know so we can figure out the best way to move forward. (edited)Friday, July 3, 2026 10:39 AM A Clean Slate for Authenticity: People sometimes step away from groups because core belief systems are no longer compatible, or because they felt a group had become toxic or unsupportive. Moving on from this allows you to reclaim your boundaries and focus entirely on your personal happiness. To help you navigate this transition, tell me a bit about what caused the shift:Did a specific conflict happen, or did you just gradually drift apart?Are you currently looking to rebuild a new social life or focusing on solo healing right now?Let me know so we can figure out the best way to move forward. ------------ne diyorsun (what is it ?)------------ Tüm eski arkadaş çevrelerinizden koptuğunuzda; bu durum yoğun bir yas, kimlik kaybı ve sosyal izolasyon sürecini tetikler. Ancak aynı zamanda; eski alışkanlıkları geride bırakmak, daha sağlam sınırlar çizmek ve güncel değerleriniz doğrultusunda son derece sahici ilişkiler kurmak adına güçlü, tertemiz bir sayfa açmanıza da olanak tanır. Eski arkadaş gruplarından ayrılma süreci genellikle birkaç belirgin aşamada gerçekleşir ve beraberinde bazı şaşırtıcı gerçekleri getirir: Duygusal Etkiler: Doğal olarak yas ve reddedilme hissi yaşayabilir, sıklıkla kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Reddit gibi platformlardaki pek çok kullanıcı, tüm bir çevreyi bir anda kaybetmenin derin bir yönünü şaşırma hissine yol açtığını ve paylaşılan geçmişin ya da birlikte geçirilen zamanın yasını tutmanın son derece normal olduğunu belirtiyor. Önceliklerin Değişimi: Sosyologların ve Vogue gibi yayınların da dikkat çektiği üzere, arkadaş çevreleri 25 yaşından sonra doğal bir şekilde küçülür. İnsanlar; kariyere başlama, yeni şehirlere taşınma veya ciddi ilişkilere odaklanma gibi nedenlerle hayat öncelikleri değiştikçe, eski çevrelerinden uzaklaşabilir ya da onları geride bırakabilirler. Bu geçiş sürecini yönetmenize yardımcı olabilmem için, değişime neyin sebep olduğundan biraz bahsedebilir misiniz? Belirli bir anlaşmazlık mı yaşandı, yoksa zamanla yavaş yavaş mı uzaklaştınız? Şu anda yeni bir sosyal hayat kurmaya mı çalışıyorsunuz, yoksa bireysel iyileşme sürecine mi odaklanıyorsunuz? İlerlemek için en iyi yolu belirleyebilmemiz adına bunları benimle paylaşın. Kolaylığa Dayalı İlişkileri Aşmak: Pek çok eski arkadaşlık çevresi; gidilen okul, eski mahalle veya sıkça uğranan yerler gibi durumsal faktörlere dayalı "koşul odaklı arkadaşlıklar"dır. Bu çevreleri kaybetmek, çoğu zaman o dinamiğin sunduğu kolaylık evresini artık geride bıraktığınız anlamına gelir. Sahicilik İçin Yeni Bir Başlangıç: İnsanlar bazen temel inanç sistemleri artık uyuşmadığı ya da grubun toksik veya destekleyici olmayan bir yapıya büründüğünü hissettikleri için gruplardan uzaklaşırlar. Bu durumu geride bırakmak, sınırlarınızı yeniden belirlemenize ve tamamen kendi kişisel mutluluğunuza odaklanmanıza olanak tanır. haklı olmak konusundaki görüşüm, gözlemlediğim pasif ve normal agresiflik, suç ve ceza dan ziyade, his honor increased ile ilgili olduğunu düşünüyorum. https://on.soundcloud.com/NygZDtyEk37Lpw2qaR + experimental/breakbeat/psytrance ın içinde sample olarak kullanılmış(özellikle şurdaki tplam 10snlik traqdan bahsediyorum: https://soundcloud.com/dawnbringerp/traqiamthehammer-1 need kğualiti speaker/headset at high volume and an extra ordinarily refined taste of listening) kesişmesi oluşmuş en son sıçtığım bok : https://soundcloud.com/dawnbringerp/hishonorincreased fevaxabonman — 11:00 AMFriday, July 3, 2026 11:00 AM taskete kurasay baka tag is baka keşke her şey(yani sevap günah karma dharmanın gerçekde var olması gibi şeyler) gerçek olsaydıda internet bullylerim hakettiklerini bulsaydılar. yaşadıklarımın bir kaza olduğunu ve herkesin başına gelebilcek bir kaza olduğunu anlatmaya çalıştım, cevap olarak user type tagımın yanına kuırmızı kart aldım. içimden konuşuyorum gerisini, dürüst olmanın suç olmadığını bilerek. faniliği dahil etmezsek eğer, herkesin, hhatta bir sürünün bile kendi(lerini) geliştrecek fırsatları vardır, kesinlikle yok olmadığına inanıyorum, pekii siz bana ne konuda bunu söylerdiniz ? Temmuz 3, 2026 tunca tarafından düzenlendi 1
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 (düzenlendi) bana: "Arkiah," diye kükredi savaşçı. Vox sesi, kaskın ağız ızgarasındaki seslendiriciden gelen genizden bir hırıltı, bir tıslama idi. Adam korkudan irkildi, başka hiç bir şeyi kalmamış, sadece innatçı gururuyla dik durabiliyordu.(çoğu hiçbirşeyi kalmayanlar gibi) 'Arkiah,' the warrior growled. His vox-voice was a guttural snarl, a rasping coming through the vocabulator in the helm's mouth grille. The man flinched back, cowed by fear, kept straight only by his stubborn pride.(as most who lost everything do) Temmuz 3, 2026 tunca tarafından düzenlendi
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 (düzenlendi) size: “Erkek olmaya dair, diğer her şeyin üzerinde bir kural vardır: Başına ne gelirse gelsin, onu bükülmeden ve gözünün içine bakarak ayakta karşıla.” “There is one rule, above all others, for being a man. Whatever comes, face it on your feet.” Bu unutulmaz söz, al'Lan Mandragoran karakteri tarafından Rand al'Thor'a söylenmiştir. Söz konusu ifade, Robert Jordan'ın *Zaman Çarkı* serisinin ikinci kitabı olan *Büyük Av*'da (The Great Hunt) yer almaktadır. Bu söz, Lan'ın; dayanıklılığı, görev bilincini ve hayatın zorlukları karşısında pes etmeden dimdik durmayı vurgulayan stoik felsefesinin temel bir parçasını oluşturur. That memorable quote is spoken by the character al'Lan Mandragoran to Rand al'Thor. It appears in The Great Hunt, which is Book 2 of The Wheel of Time series by Robert Jordan The quote is a core piece of Lan’s stoic philosophy, emphasizing resilience, duty, and facing life's hardships head-on without giving up. Temmuz 3, 2026 tunca tarafından düzenlendi
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 (düzenlendi) Kimse bana gerçekten ikinci bir şans vermiyor; o zamanlar sürekli UO oynayan, hayatının en eğlenceli günlerini yaşayan ve uyuşturucu kullanan biriydim. Yaptığım çıkışları gerçekten sevenler vardı ama beni düşman belleyenler de oldu. Dürüst olmak gerekirse, bazı günler kabalık ve benzeri konularda biraz kontrolü kaybettiğim ya da dikkatimin dağıldığı da oluyordu. nobody gives me a real second chance i was a druggie that played uo all the time back then and was having the fun of my life and some pppl rly liked my rants but some took me as enemies and no lies some days i maybe was a li,ttle distracted about rudeness and stuff Temmuz 3, 2026 tunca tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 ben arkadaşlık ederim, discorddan ekle. handle: josidiah 1
Öne çıkan mesajlar