Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell (2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bump, 3. anime:

"Mamoru Oshii himself has confirmed that he’s working on a long-awaited sequel that will continue the story."

Yeni animasyon serisi de geliyormus seneye bundan ayri.

• Like 1
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

manganın çizim tarzını ilk defa birebir alıyorlar, ilginç tercih 40 yıl sonra. prod ig'den science saru'ya geçilmesi de gene ilginç. atsuko tanaka'nın olmaması da gene ciddi bir değişim olacak. bu değişimler yüzünden biraz temkinliyim ama gene de

IWwjKbr.gif

• Like 1
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

4PoYXfg.jpeg

reddit bazen gümlüyor diye yt'den de koydum, aynısı yukardakinin.

Soundtrack çok iyi ya şimdiden, manganın çizim tarzına düşkün değilim ama güveniyorum stüdyoya, 80’lerden gelmiş gibi duruyor ama olumsuz anlamda değil.

Sam tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

sağda solda bakıyorum da yılın en çok beklenenler listesinde bahsi bile geçmiyor, çok üzücü gits'e ilginin bu kadar düştüğü bir devre gelmiş olmak. benim içinse şimdiden yılın serisi sayılır. science saru derinden gelip yıksın sahneyi hadi inşallah. 🙏

Mesaj tarihi:

cautiously optimistic

esasında çizim tarzı ve olayların işlenişi stand alone complexlere göre orjinal mangaya çok daha yakın fakat unutmamak gerekir ki orjinal manga ecchi/hentai sınırlarını zorlardı. belki de sac'leri o kadar güzel yapan baldır bacak kısımlarının kısılması ve tonun sertleştirilmesiydi

bunca yıldan sonra "maymun aramaki"ye alışmak zor olacak

Mesaj tarihi:

evet bence de sac'lar daha iyiydi ve öyle kalmaya devam edecek. mangaya sadakat kısmından ziyade ben stüdyodan ötürü daha pozitif yaklaşıyorum.

• Yeni Oluştur...