GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 (düzenlendi) Abiler aplalar, Arçelik termosifon vardı 2-3 gün önce çalışan alet, dün ekranın görüntü gitmişti, şarteri indirdim içini açtım reset tuşu dışarı atmış olabilir geyiğine onu bir denedim tık yok. Servis çağırdım kart değişmesi gerekiyor 4000 lira yazar dendi, alet bin yıllık garantisi bitik vs, dedim yenisini alim bari. Şimdi öğrendiğim kadarıyla bu kartlılardan almamak lazım kart arızası ayağına 2-3 kere değişse zaten sıfır alet parası oluyo o dert olmasın dedim. Sağa sola bakınca normal mekanik termosifonlarda Baymak ve Demirdöküm opsiyonları çıkıyo karşıma, bunların yorumlarına-şikayetvar çilelerine bakınca ne alırsak alalım bir şey ters gittiğinde başımız ağrıyacak gibi duruyor. (garanti dışı ayağına sürekli extra masraflar) Hiç kafamın basmadığı şeyler bunlar, varmı yakın zamanda bu tarz şeyler yaşayıp "şunu aldım kafam rahat etti, şunu alırsan daha iyi olur, şuradan şunu al montajı beleş" vs tarzı öneride bulunabilecek birileri çok kral olur, saygılar. 50-60lt yeterli. Mart 19, 2026 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 Benim Arçelik dijital termosifon 10 senelik , geçen sıcak su az geliyor diye çağırdım alette değilde basınç düşürücüsünde çıktı sorun. Şimdi hala sorunsuz devam ediyor. Eve çıktığımda da arçelik vardı 1 ay olmadan delindi, sonra garanti kapsamında değiştirmiştim zaten 1 senesi mi ne kalmıştı. Yine bir şey olursa Arçelik alırım herhalde, genelde memnunum yani.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 demirdöküm dt4 digital 65 litre kullanıyorum 9 senedir, 48 derece ayarını aldığım günden beri değiştirmedim, tık demedi kullanıyorum hala
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2026 abi benim aletde 9-10 senelikti ama işte patladı artık, 44 de duruyordu ellemedim hiç. şimdi yenilerin yorumlara bakıyorum millet acayip rahatsız, montajı götüm gibi yapılanlar, sürekli garanti dışı ayağına extra para götürmeye çalışan servisler, 1 senede kazanı patlayanlar vs. umarım sizinkiler sorunsuz çalışmaya devam eder.
Öne çıkan mesajlar