Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Memoriam - Müzik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bir başlıkta gerekiyor artık sanırım. İki kalem yazmak istedim.

3 gün önce 3 Doors Down'ın vokalisti kanserden vefat etti. Yaklaşık 1 yıl önce stage 3 olduğunu öğrenmişti.

Zamanında burun kıvırırdım ama iyi müzik yapmışsın bugün düşününce. Siyasi olarak Trump'çı da olsan, güzel müziğinle hatırlayacağım.

R.I.P. Brad Arnold.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

sene 2012. haziran ya da temmuz ayı. hava leş gibi sıcak. kordon'da sunset diye bi mekan var; öğleden sonra kurulduğumuz mekanda günü batırmak üzereyiz. yaz günlerinin o uzun gün batımlarına bayılırım. denizden tatlı bir esinti. hafif iyot kokusu. bir sürü bira. bir de gençlik. saat ilerledikçe masamız kalabalıklaşıyor ama sevdiceğim istanbul'da olduğu ve kanımda alkol dolaştığı için özlemle doluyum. biraz yalnız kalmak için kalkıp deniz kenarına doğru yürüyorum. telefonumda 10-15 tane mp3 var, içlerinden bir tanesi 3 doors down - here without you. iki, üç defa dinleyip iyice kederlendikten ve hatuna birkaç sms attıktan sonra mekana dönüyorum. grubun başka şarkısını bilmem. grubu da bilmem zaten. şimdi bakınca, bu şarkının tam da o an için elimin altında olduğunu düşünmemek için hiçbir sebebim yok. öyle işte. allah rahmet eylesin.

• Yeni Oluştur...