Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 hiç bir ön yargım yoktu, hiç yayın video izlemedim, çok az yorum okudum sonuç; 1 saat oynadım iade ettim. iade ettiğim nadir oyunlardan biri oldu
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Miles Jacobson, studio director of Football Manager, revealed in an interview that he had to withdraw from attending a match at Watford FC because of a “credible risk” against him. .. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Football Manager 2026 was tagged as Psychological Horror on Steam .. 1
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 (düzenlendi) (SOUND WARNING) Hiçbir şey değil de... Elma beni çok şaşırtıyor. Bugünleri de görüyorum.... Kasım 19, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 işte bunlar hep rekabetsizlikten.
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2025 mousenin back tuşu bazen işliyor bazen işlemiyor, menüler zaten berbat, geri çıkınca ana ekrana atıyor falan tonla düzelmesi gereken şey var ama 1-2 patchle olur sanırım. ulan betada falan kimse demedi mi bunları hey allaam
Notsand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2025 Hic menejerlik oyunu oynamamistim. Bu aralar Ted Lasso izledigim icin heves ettim bakayim dedim, demosunu indirdim. Lakin benim yas gecmis herhalde; hic yetemedim oyuna. Bir suru mikro management, hepsi tekst tekst. Hem gozlerim hem beynim yoruldu, ustun koru gectim herseyi bir sure sonra. Ilk mactan once belki 1%'ini yapabildim yapmam gerekenlerin. Hayret ettim insanlar, ozellikle rogue'u ruj diye okuyan liseli Turkler nasil oynuyor bu oyunlari?
Notsand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2025 Biraz kastim; deneyip yanilarak biraz da video bakarak oynamayi becerdim sonunda. Baya zevkli ya oyun. Interface konusunda eksiklikler var evet - ama ben begendim yine. Eskileri hic bilmeyen biri olarak cok organik buldum, oyuncunun eylemleri oyunda sanki gercek dunya gibi karsilik goruyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 Esnaf, 27.10.2025 10:06 tarihinde dedi ki: Oyunu oynamadım ama youtubedan izlediğim kadarıyla ara yüz o kadar kötü değil ya alışılır ona en kötü mod yüklersin. bahsedilen hatalar da her ilk fm çıkışında olan şeyler, özellikle betada hatalar hep oluyordu oyun 1 yıl ertelenince ve bu kadar hata çıkınca insanlar çıldırdı doğal olarak ama her fm çıkışında yaşanan şeylerdi zaten. oyun çıktığında çoğu hata düzeltilir ama yıllardır oynayanlar bilir ki oyun asıl kış ayında çıkan güncellemeler ile toparlıyor. Oyunu aldım oynadım, youtube yorumları haklıymış.güncelleme ile kurtarılamaz olmamış oyun. yani menü karışık tamam ama bug da çok sanki farklı bir firma FM oyununa rakip bir oyun yapmaya çalışmış da becerememiş FM değil farklı bir oyun çıkmış ortaya. Çözülemeyecek şeyler değil ama güncelleme ile toparlanacak gibi değil baya baya bozuk oyun çıkarmış adamlar. Maç motorunu unity ile yaptın anladık da menüyü niye bozuyorsun devam etsene, gelen haberleri bile okumak zulüm resmen, ben farklı farklı ligleri takip etmeyi takımların durumuna bakmayı seviyordum onu yapmak bile zulüm ne yapmaya çalışmışlar hiç anlamadım. Sıfırdan yapmak lazım oyunu güncelleme ile kurtarmak imkansız oyun baştan sona olmamış. 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 ya oyun indirimde 1800TL bi de, hayatta verilmez yani tamam yüzlerce saat oynuyoruz ama oyun bozuk kardeşim asdfs 1
Notsand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2026 Esnaf, 05.01.2026 08:55 tarihinde dedi ki: Oyunu aldım oynadım, youtube yorumları haklıymış.güncelleme ile kurtarılamaz olmamış oyun. yani menü karışık tamam ama bug da çok sanki farklı bir firma FM oyununa rakip bir oyun yapmaya çalışmış da becerememiş FM değil farklı bir oyun çıkmış ortaya. Çözülemeyecek şeyler değil ama güncelleme ile toparlanacak gibi değil baya baya bozuk oyun çıkarmış adamlar. Maç motorunu unity ile yaptın anladık da menüyü niye bozuyorsun devam etsene, gelen haberleri bile okumak zulüm resmen, ben farklı farklı ligleri takip etmeyi takımların durumuna bakmayı seviyordum onu yapmak bile zulüm ne yapmaya çalışmışlar hiç anlamadım. Sıfırdan yapmak lazım oyunu güncelleme ile kurtarmak imkansız oyun baştan sona olmamış. Cok da bozuk degil, arayuz eksiklikleri agir basiyor ama buglar tek tuk. Rastgele bir sekilde calismayi birakan 1-2 tus disinda birsey hatirlayamiyorum su an. Bence kurtarilir ama kurtarmayacaklar. Buradan aldiklari feedbackler ile 2027 veya 28 yapacaklar muhtemelen. Buglari duzeltirler belki ama quality of life duzeltmesi yapacaklarini sanmiyorum. Oyun hayvan gibi pahali. Ya ucuzlatmalari lazim ya da duzeltmeleri. Obur turlu pazarlamalari cok zor. 1
Öne çıkan mesajlar