MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oha 2 saat oldu nerdeyse halen reklam yok bu bir rekor (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Keşke izleseydik ya pofff[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hehe varya aşağıdan 50 tane Gülben Ergen show reklamı geçmediyse aha yuvarlağım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu kismina taw oluyom filmin böhüüe :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 simdi kara murat felan olcakti bi ok atcakti ipe felan müthis olurdu (olurmuydu) :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pf karşılaştırdığın film bile deği benim gözümde pf pf ya reklam vermiyo dedik zırt pırt giriyolar şimdide (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi iyisimisin huhu ? :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 2 saat reklam girmediler son 30 dk sında 2. 15 dklık reklam ı soktular doplar ya, ayrıca kıç kısmını ve sevişmeyi kestiler, bu arada seyayr satıcılar dvd de satıyor, bugün rastladım herifler divxten veya dvd den dvd yapıp satıyorlar, o beşiktaşta satılan kutulara koyup kaç para dedim 14 milyon abi sana 13 olur, takasta yapıyoruz dedi oha be, sinan paşada kiler aynı kopyayı 10 a satıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 uzunbacaklı'nın köpürüp köpürüp de haykıramaması kadar güzel 'kötü adamın sonu' çok az, öldürmekten çok daha beter oldu adam.. benim de medieval canım çekti ama onda da ekonomi ve diplomasi kötü yahu..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Aynen bende stronghold çekiyordu da bende Braveheart ın oyunu var, oyun bozuk yani müzik bozuk, birde ilerledikçe biraz bazen sapıtıp masaüstüne dönüuyor, ondan savelerimi aldım, kablo gelince adam gibi indirip temiz versiyonu ile oynayacağım. Sizde öyle yapın oyunu süperdir yahu, tek tek adam topluyosun resmen, savaşlar ayrı manyak, ekonomi diplomaside öyle makro ve mikro ekonomi var şahane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hayde yine reklam girdiler (:ehhe nazar deydi ya 2 saat girmediller acısını çıkarıyorlar[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 tqam bir biipptt yapıyolar, deliercem ya nerde görülmüş son 15 dkya 30 dk rekla koymak üstelik artık 60 sn kaldı filmin bitmesin son of the ...., deliriyorum ya aaaa normal tv kanalında film izleyende kabahat zaten. *İnsanlık dilinde varolan tüm lanelteri ve küfürleri yağdırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Abi Eski Cine5 Zamanını özlüyorum Filmi reklamsız veriyordu of çok güzeldi ya cine5 ozamnlar Nezaman ki Futbol olayı cine5 den gitti ozamn cine5 bitti gibi bişey[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 14 June 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ohaaaa yani 60 sn için 20 dk reklam.. ama sonundaki claymore'un havada uçup yere saplanması için değerdi..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kaçırdım yemek yiyordum uhuhuh :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 moviemax lerde guzel oldu cıune5 de cok guzeldı ılk gosterıldıgı gunu hatırlıyorumda ertesı gun sınavım wardı kucuktumde zaten manyaq ızlemıstık ole aılecek[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arghh sinir basıyo bu filmin sonlarına dogru ( gerçi baştada sinir basıyo ama saolsun wallace baya bi ingiliz biçtigi için rahatlıyorum biraz ) ya taşı kaldırsan altından ingilizler çıkıyo amma zulüm yapmışlar dünyaya adamlar politik olarak zaten yıllarca içten yemişler ülkeleri hindistanı sömürmüşler koca çini sömürmüşler tarihi eserlerine el koymuşlar hong kong`u yüz yıl ellerinde tutmuşlar yada çini yok ederiz demişler türkiyeye en büyük zararı verenlerde ingilizler zamanında ( halende veriyolar ) ne nefret edilesi bi devlettir bu ingiliz devleti ya kusura bakmayın azcık hassasım bu konuda dayanamadım birden :) isteyen faşist desin valla pek umrumda diil ama ingilizlerden baya bi nefret ediyorum bu filmi izleyince daha bi gaza geliyorum[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 rahat 100 un uzerınde ızledım fılmı,ama dun bır kez daha ızledım sıkılmadan.Gelmıs gecmıs en ıyı fılm[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 flmı kısa kestıler sanırım degılmı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar