Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Braveheart 20:30 ShowTV de (13haziran)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kismina taw oluyom filmin böhüüe :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Mesaj tarihi:
simdi kara murat felan olcakti bi ok atcakti ipe felan müthis olurdu (olurmuydu) :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Mesaj tarihi:
abi iyisimisin huhu ? :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Mesaj tarihi:
2 saat reklam girmediler son 30 dk sında 2. 15 dklık reklam ı soktular doplar ya,
ayrıca kıç kısmını ve sevişmeyi kestiler,

bu arada seyayr satıcılar dvd de satıyor, bugün rastladım herifler divxten veya dvd den dvd yapıp satıyorlar, o beşiktaşta satılan kutulara koyup
kaç para dedim
14 milyon abi sana 13 olur, takasta yapıyoruz dedi oha be,
sinan paşada kiler aynı kopyayı 10 a satıyor :)
Mesaj tarihi:
uzunbacaklı'nın köpürüp köpürüp de haykıramaması kadar güzel 'kötü adamın sonu' çok az, öldürmekten çok daha beter oldu adam..

benim de medieval canım çekti ama onda da ekonomi ve diplomasi kötü yahu..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm
sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye
meğer amacı başkaymış
Mesaj tarihi:
Aynen bende stronghold çekiyordu da bende Braveheart ın oyunu var, oyun bozuk yani müzik bozuk, birde ilerledikçe biraz bazen sapıtıp masaüstüne dönüuyor, ondan savelerimi aldım, kablo gelince adam gibi indirip temiz versiyonu ile oynayacağım.
Sizde öyle yapın oyunu süperdir yahu, tek tek adam topluyosun resmen,
savaşlar ayrı manyak,
ekonomi diplomaside öyle

makro ve mikro ekonomi var şahane!
Mesaj tarihi:
tqam bir biipptt yapıyolar, deliercem ya nerde görülmüş son 15 dkya 30 dk rekla koymak üstelik artık 60 sn kaldı filmin bitmesin son of the ....,
deliriyorum ya
aaaa

normal tv kanalında film izleyende kabahat zaten.

*İnsanlık dilinde varolan tüm lanelteri ve küfürleri yağdırır*
Mesaj tarihi:
ohaaaa yani 60 sn için 20 dk reklam..

ama sonundaki claymore'un havada uçup yere saplanması için değerdi..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm
sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye
meğer amacı başkaymış
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kaçırdım yemek yiyordum uhuhuh :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
moviemax lerde guzel oldu cıune5 de cok guzeldı ılk gosterıldıgı gunu hatırlıyorumda ertesı gun sınavım wardı kucuktumde zaten manyaq ızlemıstık ole aılecek[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
arghh sinir basıyo bu filmin sonlarına dogru ( gerçi baştada sinir basıyo ama saolsun wallace baya bi ingiliz biçtigi için rahatlıyorum biraz )

ya taşı kaldırsan altından ingilizler çıkıyo
amma zulüm yapmışlar dünyaya

adamlar politik olarak zaten yıllarca içten yemişler ülkeleri
hindistanı sömürmüşler

koca çini sömürmüşler tarihi eserlerine el koymuşlar hong kong`u yüz yıl ellerinde tutmuşlar yada çini yok ederiz demişler

türkiyeye en büyük zararı verenlerde ingilizler zamanında ( halende veriyolar )

ne nefret edilesi bi devlettir bu ingiliz devleti ya

kusura bakmayın azcık hassasım bu konuda dayanamadım birden :)
isteyen faşist desin valla pek umrumda diil ama ingilizlerden baya bi nefret ediyorum
bu filmi izleyince daha bi gaza geliyorum[hline]Dark-dr benim adım
Adamı pvpde dagıtırım
Rastgele herkese saldırırım
Korkmam kimseden bi kişi dışında

Saygıyla eğilirim onu görünce
Ustamdır o benim pvpde
Canınamı susadın gidiyosun ölüme
Kaç hemen ordan onu görünce
Sen kralsın Popeye pvpde
Mesaj tarihi:
flmı kısa kestıler sanırım degılmı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
  • Yeni Oluştur...