MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet Bu akşam ShowTv de Braveheart(Cesur Yürek) var saat 20:30 da izlemekisteyenlere duyrulur (: Kaç zamandır bir TV versede izlesem diyodum kısmet bugüneymiş[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hadı hayırlısı bakalım oturuyım ızlıyım can sıkıntısı artık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hayranı olduğum filmlerden birisidir kendisi ama izlemeye zaman bulabilecekmiyim bilmiyorum :(
smerten Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 duplajı nasıl olmus acaba?[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 iyi bari seyrederiz, inşallah heryerini kırpmazlar. sadece cine5'te bir kere her bölümüyle seyredebilmiştim..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
stirner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 çok rahat 25 kere falan seyretmişimdir ama seyredilir yine bi daha...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet süperbir film en sevdiğim filmlerden :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Basından sonuna kadar kesintisiz seyredemedıgım filmlerden birisi[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bakalım sahne kesmedenmi yayınlayacaklar 3 saat ?[hline]This Cat Scratches Free.
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pff kesmezler inşalah okadar fazla[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 inşallah..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi o wallecein küçükken babasını gömdüğü sahne süper böle arkadan gaydalı bir müzik küçük kız çicek veriyor fln yazarken bile tüylerim tiken tiken oluyo[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben pek hatırlamıyorum açıkcası :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 şow teve matrix i bile kesip biçtikten sonra braveheart ı niye kesmesin ?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Abi Braveheart da pek kesilcek sahne yok ya yani bence kanaatimce(:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kesın o döte mızrak gırmeyı bıle cıkartmıslardır...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sevişme sahneleri kesinlikle çıkartılmış olacak, herşey üzerine bahse girebilirim. :) çünkü ne zaman izlediysem (cine5 harici) hepsinde çıkarılmıştı..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Film Başlamıştır Herkeze İyi Seyirler... Donggg...[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 İyide sadece uygun olmayan sahneleri çıkarmak için değil filmin zamanından çalmak için kesiyolar bi nevi enerji tasarrufu !? :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 şimdi bu sahne çıkarma işini fln görünce izleyesim kaçtı dışarı çıkim bari :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
stirner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Gaza getirdi film,Medieval yükliyim bari eheh...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 heh (: Heyt be bi kız için yakıp yıktı (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Şu an bittiyse yuh yani kese kese filmi bırakmamışlar ortada ?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yok lan daha ne bitmedi (: reklam bile vermediler daha[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar