Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Braveheart 20:30 ShowTV de (13haziran)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadı hayırlısı bakalım oturuyım ızlıyım can sıkıntısı artık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
iyi bari seyrederiz, inşallah heryerini kırpmazlar. sadece cine5'te bir kere her bölümüyle seyredebilmiştim..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm
sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye
meğer amacı başkaymış
Mesaj tarihi:
çok rahat 25 kere falan seyretmişimdir ama seyredilir yine bi daha...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet süperbir film en sevdiğim filmlerden :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ben pek hatırlamıyorum açıkcası :D[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
şow teve matrix i bile kesip biçtikten sonra braveheart ı niye kesmesin ?![hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
sevişme sahneleri kesinlikle çıkartılmış olacak, herşey üzerine bahse girebilirim. :) çünkü ne zaman izlediysem (cine5 harici) hepsinde çıkarılmıştı..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm
sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye
meğer amacı başkaymış
Mesaj tarihi:
İyide sadece uygun olmayan sahneleri çıkarmak için değil filmin zamanından çalmak için kesiyolar bi nevi enerji tasarrufu !? :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
şimdi bu sahne çıkarma işini fln görünce izleyesim kaçtı dışarı çıkim bari :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
Mesaj tarihi:
Gaza getirdi film,Medieval yükliyim bari eheh...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
  • Yeni Oluştur...