Kesheff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Kurt Cobain ilk intihar girişimini 25 kutu hap içerek gerçekleştirmiş.... Kurt Cobain genelde beyaz renkli t-shirtlerinin üstüne resim yapıp giyerdiii.... Kurt Cobain'e alınan ilk gitar teyzesi tarafından Cobain 7 yaşında iken alınmış... Daha önce de ailesi Cobain'e bateri almış ama kardeşi baterinin parçalarını kırmışş.... Kurt Cobain'in ilk grubu The Melvins olmuş Nirvana'nın Rape Me adlı şarkısı sonradan Waif Me olarak değiştirildi... Kurt Cobain in Courtney Love a dair ilk izlenimleri: Onu ilk Gördüğümde Nancy Spungen'e benzediğini düşündüm klasik bir punkrock pilicine benziyordu.Ondan etkilendiğimi hissettim hatta onunla hemen o gece beraber olmak istedim ama o gitti.... Kurt Cobain: Bende bir gay ruhu var hatta biseksüel olmaya da meyilliydim ama artık evliyim ve Courtney'e daha öncehiç kimseye olmadığımkadarıyla bağlıyım eğer onunla tanışmasaydım hayatımı muhtemelen biseksüel olarak devam ettirecektim.... Dave Grohl: Grubumuzun adı ''Nir-vah-nah'' diye okunuyor ''Nir-van-na'' diye değil...... Nirvana'da Dave'den önce Chad Channing bateristlik yapmış..... Kurt Cobain: Yaptığım en zor şey Chad' i gruptan çıkarmak oldu kendimi adam öldürmüş gibi hissettim...... Courtney Love ve Kurt Cobain otel rezervasyonlarını birkaç kez Nancy Spungen ve Sid Vicious adıyla yaptırdılar..... 1985 te Aberdeen'de bir binanın duvarına çizdiği grafitti yüzünden tutuklandı ve 180$'lık bir kefalet karşılığında serbest bırakıldı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 way be 20 kutu hap[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hadi bea.. asiri düzeyde eroin alip,tabancayla intiaar etmisti cobain.. bu bilgilerin dogrulugundan nerden emin oluyosun?[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ilk girişim diyor zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 peki...[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 saolasın :)[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Az bilinenler?? Bilmeyen varmıydı acaba bunları? Varmış be.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Kesheff, 09 Temmuz 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Courtney Love ve Kurt Cobain otel rezervasyonlarını birkaç kez Nancy Spungen ve Sid Vicious adıyla yaptırdılar..... bunu biliyodum bide şunlar var kurt, nevermind da yer alan something in the way adlı şarkıyı evden ayrıldığı dönemde bir ara altında uyuduğu köprüye ithafen yazmış ilk niravana single ı love buzz ın orjinali schoking blue adlı hollandalı bi grup tarafından 1968 yılında kaydedilmişti. kurt cobain ilk şiirini 9 yaşında bir duvara yazmış: "annemden nefret ediyorum babamdan nefret ediyorum babam annemden nefret ediyor annem babamdan nefret ediyor senin çok üzgün hissetmeni istediği için böyle" courtney love kurt le tanıştığında billy corgan ile beraberdi kurt cobain ve dave grohl lise mezunu değiller. krisst novoselic ise grubun tek lise diplomalı üyesi kurt cobain full time bi müzisyen olmadan önce okuduğu lisede 8 ay boyunca kapıcı olarak çalışmış ayrıca bir yaz kampında can kurtaran olarkak görev yapmış daha çok var yazamıcam:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar