xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2024 kitabı bulamıyorum. varsa kargo karşılığı paylaşmak isteyen onada açığım, satında alırım. internette bulamadım. sahaf için çarşıya gitmek çok zor geliyor zaten antalyada olmaz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 nadirkitap'ta vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 orda bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 (düzenlendi) 3000 tane basılan kitaptan sadece 100 tanesi piyasadadır bunun sebebi ise çalıntı yayınları'nın matbaaya parasını ödememesi sonucu matbaanın kitaplara el koyup yakma girişimidir neyse ki suat bilgi bir iki koliyi kucaklayıp piyasaya sürebilmiştir. istanbul'da büyük kütüphanelere bak belki bulursun Kasım 2, 2024 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 yandık o zaman bunu bilmiyodum. ekitap bulur muyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 kitap harbiden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 indiana jones gibi peşine düşceksin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar