Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Moonglow'daki tarlaları sattım akşam maden çıkışında yemek istiyorum bildik bizi yolmayacak consu iyi pavyon var mı maden taraflarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 minoc çok baskın yiyor, vesper taraflarında meyhane önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Üstüm başım taş toprak oluyor akşama kadar madende hızlı bir duş alıp direk geçeyim diyorum, haftasonu vesper taraflarına geleceğim ama oralarda guard zone var mı yolda haraca bağlamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Hala arıyorum haftasonu değerlendirmek niyetindeyim bilen ama nereden biliyorsun sen sorularına maruz kalmak istemeyenler arkadaşımın arkadaşı gidiyormuş diye de söyleyebilir teşekkürler hayırlı forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 cons vardı bi ara forumda napiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Cons en son viyanada prater dome'da perşembe akşamları kız kovalıyordu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 dün bizi yediler 1 bardak viski içtik masaya gelen bayan arkadaşlara şişe yazmışlar hepsine ikişer tane helali hoş olsun da içmediler bile neyse yedik paraları yine kaldık çulsuz bekler bizi minoc maden kapıları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar