xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 son bluestacks versiyonu çileden çıkarmaya başladı. akış hızı, kolaylık ve özellikle bir şeyler izlemek için olarak pcde bluestacks kullanıyorum ama daha farklı bir basit sade uygulama varsa yeşillendirseniz tam süper olajak. bir kaç tane denedim ama bi bluestacks değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 google ın kendi android emulatörünü denedin mi ? https://play.google.com/googleplaygames?hl=tr 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 denemis mi? sormus kacmis! @xwhiplashx 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Harvey, 14.09.2024 21:47 tarihinde dedi ki: google ın kendi android emulatörünü denedin mi ? https://play.google.com/googleplaygames?hl=tr ama bu yalnızca oyunlar içinmiş. üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 dasaaa, 16.09.2024 08:38 tarihinde dedi ki: denemis mi? sormus kacmis! @xwhiplashx tamamen aklımdan çıkmış konu. ) yoksa gir çık yapıp forumda sinsi sinsi geziniyordm. LDPlayer 9 kullanmaya başladım bluestacks'ten daha stabil gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 (düzenlendi) bunlar oyuna özel client ama direkt android studio veya düz android sdk yüklediğinde gelen emulatörde her şey yapılıyor. google play services dahil image açtığında fiziksel telefon gibi oluyor. her şeyi yükleyebilirsin. edit: "virtual device manager" miş tam adı. tek başına yükleniyorsa bakarsın. aşağıda device seçerken play store tabı var. orada dahil olanlar her servise erişebiliyor. Ekim 22, 2024 df tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar