Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 https://store.steampowered.com/app/1043810/Tactical_Breach_Wizards/ Bu oyunu oynayın, direk alıp oynayın taktik oyunlarını seviyorsanız. Karakterler iyi, taktik kısmı iyi, öykü eğlenceli... oyun türün zirvelerinde hemen. Taktik ve puzzle karışımı, yavaş yavaş oynarsanız kolay, ek hedefleri yapmaya kalkarsanız (görev içi ek hedefler işte, bit turda 3 kişiyi pencereden at gibi) puzzle yanı öne çıkıyor ve zorlaşıyor. Taktik combat kısmında çok hoş fikirler var. Combat X-Com'dan çok Into the Breach, ama o kadar puzzle da değil. Arada mükemmel denge kurmuş. Haritaları büyük, tek yol yok, kapsamlı. Leveling var karakterler için. Müzikler de iyi. Gidin alın işte Overwhelmingly Positive'i kesinlikle hak ediyor. Uzun uzun anlatacaktım ama oyuna dönüyorum, yazamam şimdi, öykü ilginç yerde https://opencritic.com/game/17182/tactical-breach-wizards?utm_source=enhanced-steam-itad&utm_medium=average Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Ana senaryoyu dun bitirdim. Bir ara daha uzun yazacagim, simdilik guzel oyun demekle yetineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Act 3'e geldim. Tüm ek golleri yapmaya çalışıyorum, Karakterler, öykü ve mizah da tam benlik. Benim için 2024'ün en iyi oyunlarından oldu bu. İlk sıralara oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Ek gorevleri de bitirdim. Guzel olmus. Karakterler, mizah ve oyku 10 numara. Zaten ana senaryoyu sirtinda tasiyan yegane olay bu uclunun cok iyi olmasi. Gerisi "Into The Breach" + "Invisible Inc." karmasi. O hikaye anlatimi olmasaydi, indie oyunlar arasinda kaynayip giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar