Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Ikea Markus

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yıllık bel fıtığı harcamalarım çerçevesinde Nurus Me Too aldım. Markus'tan evde iki tane var, kendi kullandığımı satacağım. Terleyen eden birisi değilim, 80-90 kg arasında salınıyorum. Sandalyenin tüm mekanizmaları sağlam. Süngeri kullanıma bağlı olarak diğerine oranla daha yumuşak. Kıyaslama şansı olmayan birisi anlamaz muhtemelen.

Satma nedenim benim vücut ölçülerime uygun olmadığına karar vermem (1.91, ortalama 85kg slouching'e eğimli oturan birisiyim) ve para batması sendromu. Ikea'nın şu an sattığı fiyattan tavsiye edilecek bir sandalye değil, üstüne bir o kadar daha ekleyip Me Too alın sıfır alacağınıza.

Öte yandan ben 4000 liraya satıyorum ve 4000 liraya alabileceğiniz en iyi çalışma sandalyesi olur herhalde. Kolçaklarını hiç kullanmadım desem yeridir bu arada, aldıktan 1-2 ay sonra söküp kaldırmıştım. Filesi falan ilk günkü gibi, kumaşı da bayağı temiz ama söküp yıkayabiliyorsunuz. 2 yaşını dolduracak sanırım bu aralar.

İstanbul/Eskişehir veya Ankara'dan eylül sonu/ekim başı gibi elden teslim edebilirim (şu an arabam yok), Kütahya'ya gelip istediğiniz zaman alabilirsiniz. İkisi de mümkün değilse köpüklü vs. koliler alıcı ödemeli olarak kargoya veririm istediğiniz şirketle.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kharon, 05.09.2024 14:01 tarihinde dedi ki:

al bunu

👍

deadwoll, 23.08.2024 11:27 tarihinde dedi ki:

İstanbul/Eskişehir veya Ankara'dan eylül sonu/ekim başı gibi elden teslim edebilirim (şu an arabam yok), Kütahya'ya gelip istediğiniz zaman alabilirsiniz. İkisi de mümkün değilse köpüklü vs. koliler alıcı ödemeli olarak kargoya veririm istediğiniz şirketle.

Acelem yok yolun ne zaman düşerse bekliyorum 😃

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 5.09.2024 14:04 tarihinde dedi ki:

Pazar günü de Kütahya'dan geçmiştim bagajı boş araçla fjdklfjskl

Cok aci olmus. Ben nakliye sirketine donustum iyice ;( Millet evlenince esya alir, biz evlendigimizden beri esya satiyoruz/hediye ediyoruz/atiyoruz hanimla. 

Evde bir oda dolusu (gercek anlamda) beyaz esya, yatak, dolap vs. var. Oyle seyler lazimsa onlari da satarim.

Koltugu sana sardim, en kotu eylulun 23’u gibi donem baslayinca ders icin Ankara’dan gelen arkadaslardan birinin bagajina koyar yollarim.

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 5.09.2024 14:46 tarihinde dedi ki:

yalnız onun kargosu benzin parasını katlar lel

Gecen İzmir’de Lazzoni outletinde balkon icin iki koltuk begendik, tanesi 10bin liraydi. Telefon acip Kutahya’ya yollar misiniz iki tane dedim, kargosu da 10bin tutuyormus. Telefondaki kadin bence almayin minvalinde bir sey soyledi utana sikila skf

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll, 05.09.2024 15:07 tarihinde dedi ki:

Cok aci olmus. Ben nakliye sirketine donustum iyice ;( Millet evlenince esya alir, biz evlendigimizden beri esya satiyoruz/hediye ediyoruz/atiyoruz hanimla. 

Evde bir oda dolusu (gercek anlamda) beyaz esya, yatak, dolap vs. var. Oyle seyler lazimsa onlari da satarim.

Koltugu sana sardim, en kotu eylulun 23’u gibi donem baslayinca ders icin Ankara’dan gelen arkadaslardan birinin bagajina koyar yollarim.

Yok yok aman daha fazla masrafa girmemem lazım fds 

Tamamdır, ne zaman dersen 👍

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...