tohmet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Buraya geçen sene çok salakça bir post atmıştım üniversite öğrencisiyim nasıl yurtdışına remote çalışabilirim diye, sanırsam artık diğer konulara post atabilmek için ilk buraya gelmesi gerekiyor az aktivitesi olanların (konu oluştururken diğer kategorilere tıklamama izin vermedi, bu yüzdendir diye düşündüm). Neyse, orada gerçeklerle yüzleştirmişti bazı arkadaşlar beni ama sağ olsunlar o hayalimi gerçekleştirdim. Birdenbire buraya yazdığım o yazı aklıma geldi, tekrar uğrayayım dedim. Forumlar hala canlı gözüküyor, buralarda takılmak isterim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Evet botlara karşı önlem olarak birkaç gün burayla sınırlı yeni üyeler. Tekrar hoşgelmişsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramos20 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Bende aynı durumdayım diğer konulara mesaj atamıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2024 İkiniz de hoşgeldiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.