Notwistmiscesine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Pepelek zamaninda Athena benim giysileri edit etmistide eski kiz arkadasima hava atmistim zamaninda vay emenike. Moderatordum Lord_Sothh du nick galiba. San desen vardi, sohret desen vardi. Simdi hesabima bile giremiyorum. Sorsan kimse tanimaz simdi. Uzun lafin kisasi ben "Notwist" hesabimin sifresini unuttum, email adresinide unuttum. Bi el atalim gencler, magdur etmeyin. 1 Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 buralar dutluktu ama şimdi apartıman oldu yeğen, zor senin işin Alıntıla
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Lord_Sothh'u hatırlıyorum ben. Alıntıla
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Arkadaslar inanmayin ona, gercek notwist benim. Notwistmiscesine kuzey koreli hacker adam. Saka bi yana @DynamicK, tesekkurler hesabimi kurtardigin icin! Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 20 küsür sene sonra dönmüş oldun hoşgeldin be ya kardeşşş 1 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.