Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bizim kafenin sahibinden bir buçuk sene evvel falan full metallica albümü almıştım.metallica lyricslerine falan baktıgımda bu iki şarkıyı bir türlü bulamamıştım ama bu ikiside bende vardı ve ikisinde de söz yok.acaba bunlar tam olarak ne?albüm öncesi demo kayıtları falan mı?google den arattıgımda metallica nın böyle sarkıları oldugunu gordum ama hiçbir acıklama falan yoktu...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ortalıkta bir iki fake parça var mesela megadeth & metallica Hunger diye geçer. Böyle bir iki parçaları var SÖZDE ama dediğim gibi fake.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kaliteli parçalara benziyor ikiside yani öyle dandik bir grubun yaptığı birşey değil gibi neyse saol..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yapılan parçalar kaliteli baya ben dandik demedim. Ama nette fake name le dolaşıyor. Metallicanın falan değiller.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aaah ah. her yerde norther - final countdown coverı children of bodom ismiyle geziyor.[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 o norther mı yaw hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 zuhuha bende de Children of Bodom yazıo bende onların sanıodum :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hass o children of bodom diil mi ya! ehueau[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Dariel, 13 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: megadeth & metallica Hunger diye geçer. Eternal Decision - Hunger'dır bu şarkı. Amerikalı bir thrash grubudur.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Infernal_Reborn, 13 Şubat 2005 20:55 tarihinde demiş ki: aaah ah. her yerde norther - final countdown coverı children of bodom ismiyle geziyor. su an radyoda bu sarkı calıo Children Of Bodom - The Final Countdown (Europe cover) :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abicim her indirdiğinize inanmayın hele coversa biraz araştırın. o coverın children of bodomla tek alakası wildchild'ın norther da backvokal yapmasıdır. onun dışında norther - dreams of endless war albumunde var o cover. aynı şekilde yine bodom'un neutron bomber diye bir coverı geziyor ortamlarda, yok öle bişey. yine creed & tool diye gezen şarkılar vardır onlar da amatör bir grubun şarkıları.[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet indirdiniz dosyaların isimlerine kanmayın.. Ben zamanında Excalibur un Blind Guardian sarkısı oldunu sanır zevkle dinlerdim ehue :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 www.cddb.com da yoksa yoktur ya arada konserde iki mırıldanmışlardırda cinin biri kaydetmiş satıodur bootleg diye yada fake.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ahaha ben de bu fake şarkıların kurbanıyım mesela hunger, bg - excalibur niye böyle yapıyolar ki ?[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: ucanadam, 17 Şubat 2005 16:07 tarihinde demiş ki: niye böyle yapıyolar ki ? işte bunu anlamak çok zor. Bu hareket neden yapılır amaç nedir çıkar nedir zevk nedir? Kesin bi kız yapmıştır erkek boyle mantıksız davranmaz..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Eternal Decsicion - Hunger güzel şarkıdır. Fakat metallica'ya da benziyo hani, Metallica diye verseniz adama, anlamaz aaa hakkaten metallica der, ben demiştim, ama şimdi gerçekleri görüyorum. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu fake şarkıları bulabileceğim iyi bi yer varmı daha doğrusu ii bi mp3 download yeri[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar