Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica - Vampira's Sorrow ve Dispossession

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Bizim kafenin sahibinden bir buçuk sene evvel falan full metallica albümü almıştım.metallica lyricslerine falan baktıgımda bu iki şarkıyı bir türlü bulamamıştım ama bu ikiside bende vardı ve ikisinde de söz yok.acaba bunlar tam olarak ne?albüm öncesi demo kayıtları falan mı?google den arattıgımda metallica nın böyle sarkıları oldugunu gordum ama hiçbir acıklama falan yoktu...[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 13 Şubat 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
aaah ah.
her yerde norther - final countdown coverı children of bodom ismiyle geziyor.

su an radyoda bu sarkı calıo Children Of Bodom - The Final Countdown (Europe cover) :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

abicim her indirdiğinize inanmayın hele coversa biraz araştırın. o coverın children of bodomla tek alakası wildchild'ın norther da backvokal yapmasıdır. onun dışında norther - dreams of endless war albumunde var o cover.
aynı şekilde yine bodom'un neutron bomber diye bir coverı geziyor ortamlarda, yok öle bişey.
yine creed & tool diye gezen şarkılar vardır onlar da amatör bir grubun şarkıları.[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

www.cddb.com da yoksa yoktur ya arada konserde iki mırıldanmışlardırda cinin biri kaydetmiş satıodur bootleg diye yada fake.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal Decsicion - Hunger güzel şarkıdır. Fakat metallica'ya da benziyo hani, Metallica diye verseniz adama, anlamaz aaa hakkaten metallica der, ben demiştim, ama şimdi gerçekleri görüyorum. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...