nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Merhaba Çok iyi olmayan bir PC performansını az da olsa arttırmak için çok da iyi olmayan, basit bir ekran kartı arıyorum. Elinde böyle bir ekran kartı olan varsa özelden ulaşabilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Selam, Asus 1060ti midir nedir öyle bir şey olur mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 paramecium, 04.02.2024 21:36 tarihinde dedi ki: Selam, Asus 1060ti midir nedir öyle bir şey olur mu? Saygılar. pm attim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 kart aldim, konu kapanabilir tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 choq hizlisin moruq 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar