Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda ya da vag grubu servisi avrupa yakası


gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, 

2016 Skoda Octavia Mk3 tdi dsg aracım 15-16 derecenin altında videodaki gibi vuruntulu çalışıyor ve çekişte de problemi oluyor Isındıktan sonra hiç bir problemi kalmıyor. Hava ne kadar soğursa problem daha da ciddileşiyor. Servisi 75000 km'de yaptırdım yaklaşık 5.5 ay kadar süre geçti üzerinden. Bugün 2 tane farklı özel servise götürdüm bilgisayara bağlandı arıza kayıdı falan bulunmadı. Servisin biri enjektör ya da volan dişlisinde problem var dedi. Diğer servis volan dişlisi dedi. iki servis de aracı akşam bırakıp sabah kendileri gözlemleyip öyle kesin tanı koyacaklarını söylediler. Internetten sağa sola sorduğumda millet yakıt filtresinden, glow plug'a kadar bir sürü şey olabileceklerini söylediler.  servisleri ben tanımıyorum ne kadar güvenilir olduklarını da bilmiyorum. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir servis var mı?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence volan dişlisinde değil problem. Motor ısındıktan sonra geçiyorsa enjeksiyon sistemi olduğunu düşünüyorum; ilk etapta motor ısınana kadar yeterli yüksek miktar yakıtı veremiyor gibi bir düşüncem oluştu.

Enjektörcü bulup enjektörlerini ölçtürebilirsin. Ayrıca kelebek boğazını da bir temizlet, oradaki pislik kelebeğin düzgün hareketini bozabiliyor; başıma geldi. Bu arada kızdırma bujisinin devreye girdiğine dair bir ışık da göremedim.

Saygılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...