elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 (düzenlendi) Neden böyle oldu bi anda ne garip ne di mi hehe Ben mesela 2015-2020 yılı arası çalıştığım kurumun pclerinde paticik yasaklı diye kopmuştum yoksa öncesinde günde 3-5 mesaj atardım en az... Dota +1 Kasım 19, 2023 elesso tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 patciği hangi firma yasaklayabilir ki ya arda bey bile burada takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 artik ne yaptiysa o son dota macinda hayal edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 arcane, 19.11.2023 20:09 tarihinde dedi ki: artik ne yaptiysa o son dota macinda hayal edin... Olm bende dikat dağınıklığı varmış 30 yaşında teşhis konuldu huhe. Ondan kötü oynuyomuşum tüm oyunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Doktora gitsek hepimizde çıkar o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 bundan 12 sene once herkeste panik atak vardi, 5-6 sene once depresyon, anksiyete krizleri fln, pandemi sonrasi ADHD. yukaridaki posttan bagimsiz, biraksalar herkes bir einstein, herkes bir elon musk, emmeee odahlanamiyoruz Yaa aww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Temem len en ergen sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar