Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YKS tercihimi nasıl yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok leş gibi beyaz yaka koktu ben kaçar 9-5 çalışmaya devam 🙂 Günaydın PATRON işe 5 dk geç kaldığım için özür dilerim uyy yerim yerim ben andrew abimin izinden gidecem  what colour is your bugatti

• Haha 2
Mesaj tarihi:

Üniversite insana oturmayı, kalkmayı, iletişim kurmayı, problem çözmeyi, düzgün konuşmayı ve yazı yazmayı, akıl yürütmeyi, proje geliştirmeyi öğretir. Enformasyon kategorisindeki bilgileri her yerden depolayabilirsiniz ama kolektif ve etkileşimli bir üniversite hayatı deneyimini kimse size kolay kolay sağlayamaz. Koskocaman binlerce kişilik ekosistemlerin içinde aslında kompleks oyunlar oynuyoruz üniversitelerde. O nedenle dağ başında, kampüssüz, imkansız üniversitelerde okumak yerine cıvıl cıvıl, renkli, kalabalık ve şehir merkezlerine yakın üniversitelerde okumak iyidir.

Mesaj tarihi:
hoppalapasam, 8.08.2023 00:06 tarihinde dedi ki:

Çok leş gibi beyaz yaka koktu ben kaçar 9-5 çalışmaya devam 🙂 Günaydın PATRON işe 5 dk geç kaldığım için özür dilerim uyy yerim yerim ben andrew abimin izinden gidecem  what colour is your bugatti

Yazik uzuldum senin adina. 

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi:

çok fazla sanal dünyada yaşamaktan dolayı gerçeklerle yüzleşememe sıkıntısı 😞

çok ilginç canlılarız gerçekten. sorun yokmuş gibi davranırsak başkalarının da sorunu görmediğini filan sanıyoruz. deve kuşu başını kuma gömer misali...

-"seni bi kızla görmüşler otelde?"
-ne kızı? hangi otel? 

bu arada bu devirde üniversite o kadar da şart diyemiyorum gerçekten. çıraklıktan başlayıp meslek sahibi olunabilinecek baya bir iş dalı var piyasada. adam akıllı usta bulamıyoruz çoğu iş için.

• Yeni Oluştur...